Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I takt med at flere restauranter går konkurs eller lukker ned for filialer, har smørrebrødskæden Hallernes Smørrebrød valgt at tage en anden kurs og vil i stedet åbne endnu en afdeling. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse, fortæller FødevareWatch.dk. Den nye afdeling kommer til at være placeret i Magasins Mad & Vin-afdeling på Kongens Nytorv.

Ifølge medstifter Mikkel Irminger Sarbo er corona-krisen en oplagt mulighed for at forsøge at skabe mere indtægt til kæden.

"De faste omkostninger falder sjovt nok sjældent i takt med, at omsætningen bliver udfordret. Og så har man brug for flere butikker til at dække de centrale fælles omkostninger - ikke færre butikker," siger han.

Læs mere her.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Ny hotelchef vil løfte Copenhagen Plaza

Sebastian Kamieniarczyk er ny General Manager på ProfilHotels Copenhagen Plaza. Med international erfaring skal han videreudvikle hotellets stærke profil.

Log ind