Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi lukkede det hele i ét hug.” Sådan lyder det fra Morten Pedersen, direktør i DiningSix, der driver syv restauranter samt en natklub og to cateringkøkkener. Tre af restauranterne ligger i Aarhus, tre i København og en enkelt i Oslo. Fælles for dem alle er, at det efterhånden er seks uger siden, panderne har sydet, skriver Jydske Vestkysten.
Sammen med sine fem ejerpartnere står han normalt i spidsen for omkring 300 medarbejdere, der nu alle er hjemsendt. Hvornår de kan møde ind igen, ved ingen.
”Lige nu arbejder vi ud fra en ide om, at vi måske kan åbne igen 11. maj, men for at være ærlig, så aner jeg det ikke. Og hvis vi får lov at åbne, hvor mange må vi så lukke ind? Og er folk overhovedet klar til at gå ud at spise igen,” spørger Morten Pedersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025