Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi lukkede det hele i ét hug.” Sådan lyder det fra Morten Pedersen, direktør i DiningSix, der driver syv restauranter samt en natklub og to cateringkøkkener. Tre af restauranterne ligger i Aarhus, tre i København og en enkelt i Oslo. Fælles for dem alle er, at det efterhånden er seks uger siden, panderne har sydet, skriver Jydske Vestkysten.
Sammen med sine fem ejerpartnere står han normalt i spidsen for omkring 300 medarbejdere, der nu alle er hjemsendt. Hvornår de kan møde ind igen, ved ingen.
”Lige nu arbejder vi ud fra en ide om, at vi måske kan åbne igen 11. maj, men for at være ærlig, så aner jeg det ikke. Og hvis vi får lov at åbne, hvor mange må vi så lukke ind? Og er folk overhovedet klar til at gå ud at spise igen,” spørger Morten Pedersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025