Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 15. maj skulle bordene stå klar med duge og tallerkner, og lokalerne på toppen af Pakhusene på Aarhus Ø klar til at tage imod de første gæster.Men sådan bliver det ikke. Indtil videre er åbningen af det nye Substans udskudt til formentlig en gang omkring juni eller juli, skriver Århus Stiftstidende.
Der var ellers skabt hype om den kommende restaurant, som allerede har meldt ud, at man sigter efter en ny Michelinstjerne.
”Men så blev tæppet trukket væk. Det er skrækkeligt. Mit lån er lige gået hjem, alt er pantsat i huset for en restaurant, der ikke er åben endnu, men terningerne er kastet nu,” siger René Mammen, der sammen med sin kone Louise Mammen har glædet sig enormt til at åbne op for den nye restaurant.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025