Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 15. maj skulle bordene stå klar med duge og tallerkner, og lokalerne på toppen af Pakhusene på Aarhus Ø klar til at tage imod de første gæster.Men sådan bliver det ikke. Indtil videre er åbningen af det nye Substans udskudt til formentlig en gang omkring juni eller juli, skriver Århus Stiftstidende.

Der var ellers skabt hype om den kommende restaurant, som allerede har meldt ud, at man sigter efter en ny Michelinstjerne.

”Men så blev tæppet trukket væk. Det er skrækkeligt. Mit lån er lige gået hjem, alt er pantsat i huset for en restaurant, der ikke er åben endnu, men terningerne er kastet nu,” siger René Mammen, der sammen med sin kone Louise Mammen har glædet sig enormt til at åbne op for den nye restaurant.

Læs hele historien her.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Minister giver millionløft til Michelin-markedsføring

Danmark er vært for Michelin-uddelingen igen i 2026, og nu afsættes 2,5 mio. kr. til at markedsføre begivenheden internationalt. Minister Morten Dahlin vil bruge stjernerne til at trække turister ud i hele landet.

Log ind