Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

'Det er med allerstørste beklagelse og smerte, at vi bliver nødt til at lukke vores elskede kro ned fra på mandag 27. april, på ubestemt tid.' Sådan skrev Umut Sakarya søndag aften på sin Instagram-konto, skriver EB.dk.

Siden Danmark blev lukket ned i marts på grund af coronavirus, har han kæmpet for at få sin kro, Guldkroen i København, til at løbe rundt ved at tilbyde stegt flæsk og wienerschnitzler som takeaway. Men det er slut nu. Kroen må lukke trods solid opbakning fra kunderne.

”Vi går med en frygtelig uvished. Vi aner ikke, om vi kan få del i hjælpepakker, eller hvornår vi kan åben igen. Det kan ikke blive ved. Derfor har vi valgt at lukke ned,” siger Umut Sakarya til Ekstra Bladet.

Umut Sakarya holder fortsat åbent for takeaway på Gonggong, Guldgrillen og på Guldkebab.

Læs hele historien her.

Log ind