Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
'Det er med allerstørste beklagelse og smerte, at vi bliver nødt til at lukke vores elskede kro ned fra på mandag 27. april, på ubestemt tid.' Sådan skrev Umut Sakarya søndag aften på sin Instagram-konto, skriver EB.dk.
Siden Danmark blev lukket ned i marts på grund af coronavirus, har han kæmpet for at få sin kro, Guldkroen i København, til at løbe rundt ved at tilbyde stegt flæsk og wienerschnitzler som takeaway. Men det er slut nu. Kroen må lukke trods solid opbakning fra kunderne.
”Vi går med en frygtelig uvished. Vi aner ikke, om vi kan få del i hjælpepakker, eller hvornår vi kan åben igen. Det kan ikke blive ved. Derfor har vi valgt at lukke ned,” siger Umut Sakarya til Ekstra Bladet.
Umut Sakarya holder fortsat åbent for takeaway på Gonggong, Guldgrillen og på Guldkebab.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025