Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORESTA glæder sig over innovative ideer, der udspringer af coronakrisen for at hjælpe hotel- og restauranterhvervet. Det fortæller chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, Annette Hyldebrandt, til DR.
”Der en den største krise nogensinde, hvis konsekvenser hverken terrorangrebet på World Trade Center i 2001 eller finanskrisen i 2008 kan måle sig med. Det er hjerteskærende at se, hvordan selvstændiges livsopsparinger går op i røg. Det er ulykkeligt,” fortæller Annette Hyldebrandt fra HORESTA.
Hun tilføjer, at vi nok må se i øjnene, at de mindre initiativer ikke udelukkende er den vandslange, der slukker branden. Men vi sætter pris på det, fortæller Annette Hyldebrandt fra HORESTA, der fortsat forhandler med regeringen om hjælpepakker til restauranterne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025