Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvad betyder brexit? Ingen ved det. Ikke rigtigt, i hvert fald. Og netop usikkerheden og gætteriet gør det svært at drive forretning i Storbritannien, påpeger Andreas Karlsson, der er ny adm. direktør i Sticks'n'Sushi. Brexit er sushikædens største udfordring lige nu, lyder beskeden fra direktøren til Fødevarewatch.dk.
"Det er meget svært at forberede sig på noget, når vi ikke ved, hvilken vej det går. Vi opererer i det ukendte, og det er det mest bekymrende ved det her," siger Andreas Karlsson.
Sticks'n'Sushi åbnede sin første restaurant i Storbritannien i 2012 og driver nu otte steder i London – ni til oktober.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025