Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter mange år i Fredericias gamle kælderrestaurant, var løbet kørt for kælderen, der gav navn til Michelin-restauranten Ti Trin Ned. At drive en af landets bedste restauranter er en krævende disciplin, der kræver konstant fornyelse og forbedring, hvis man ikke skal falde bag om dansen. Energien var forsvundet fra den gamle kælder. Den erkendelse gjorde parret Mette og Rainer Gassner efter 17 år bag roret på den kendte restaurant, skriver Frdb.dk.

”Vi kunne ikke komme videre med restauranten. Som sådan var vi ikke trætte af kælderen, men der var ikke mere, vi kunne gøre for at forbedre oplevelsen i den. Vi skal hele tiden gøre oplevelsen af at spise hos os bedre”, siger Mette Gassner.

Tiden var inde til en markant forandring, og i januar kunne Ti Trin Ned slå dørene op for en splinterny restaurant i Fredericias nye havnekvarter. Restauranten ligger med panoramaudsigt ud over Lillebælt og med udsigt til Den Nye Lillebæltsbro.

Læs hele historien og se billeder fra den nye restaurant her.

Direktørskifte på femstjernet luksushotel nær København

Park Lane Copenhagen i Hellerup har endnu en gang udskiftet sin direktør. Det sker blot få uger efter hotellets officielle femstjerneklassificering og tildeling af Michelin-hotelnøgle. Den nye direktør har solid erfaring fra branchen og skal nu konsolidere driften.

Log ind