Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter mange år i Fredericias gamle kælderrestaurant, var løbet kørt for kælderen, der gav navn til Michelin-restauranten Ti Trin Ned. At drive en af landets bedste restauranter er en krævende disciplin, der kræver konstant fornyelse og forbedring, hvis man ikke skal falde bag om dansen. Energien var forsvundet fra den gamle kælder. Den erkendelse gjorde parret Mette og Rainer Gassner efter 17 år bag roret på den kendte restaurant, skriver Frdb.dk.
”Vi kunne ikke komme videre med restauranten. Som sådan var vi ikke trætte af kælderen, men der var ikke mere, vi kunne gøre for at forbedre oplevelsen i den. Vi skal hele tiden gøre oplevelsen af at spise hos os bedre”, siger Mette Gassner.
Tiden var inde til en markant forandring, og i januar kunne Ti Trin Ned slå dørene op for en splinterny restaurant i Fredericias nye havnekvarter. Restauranten ligger med panoramaudsigt ud over Lillebælt og med udsigt til Den Nye Lillebæltsbro.
Læs hele historien og se billeder fra den nye restaurant her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025