Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Scandic Hotels 27 hoteller i Danmark skal være meget mere tilgængelige for omverdenen, og i det spiller føde- og drikkevare en vigtig rolle. Det fortæller Karsten Felvang Nielsen, der er direktør for føde- og drikkevareområdet i Scandic til FødevareWatch.
Helt konkret investerer kæden millioner på at rykke alle barer og restauranter frem i den forreste del af kædens hoteller, ligesom alle nybyggerier centrerer sig omkring hotellernes restauranter, barer og cafeer.
Kæden vil også åbne op for hotellers restaurationsområder og byde udefrakommende aktører indenfor i en franchise-model.
"Vi er begyndt at arbejde med eksterne samarbejdspartnere på restaurant- og barområdet. Det kan godt være, at vi er rigtig dygtige til at drive morgenmaden og konferencer, men vi er ikke nødvendigvis altid de bedste som gourmetrestauranten på hjørnet, eller til at drive kaffebaren på det andet hjørne," siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025