Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved at spise mere bæredygtigt kan danskerne gøre en konkret og personlig indsats for at nedbringe klimaaftrykket og vise verden, at bæredygtig mad er foreneligt med det gode liv. Derfor vil vi give danskerne bedre vejledning om bæredygtig mad. Sådan skriver fødevareminister Mogens Jensen og fødevareordførerne fra Ø, SF, R og S i et fælles indlæg i Information.
”Vi skal gå forrest i kampen mod klimakrisen. Det er et af de helt centrale budskaber i den politiske forståelse mellem Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten, 'En retfærdig retning for Danmark'. Skal vi leve op til det, skal danskernes fødevareforbrug ændres. Det står nemlig klart, at danskernes nuværende fødevareforbrug ikke er bæredygtigt. Derfor skal vi som samfund og individer finde ud af, hvordan vi kan spise på en måde, som er både sund, velsmagende og mere bæredygtig”, skriver de.
Deres fælles budskab er blandt andet, at vi danskere spiser for meget kød og for mange søde sager, for lidt grønt og smider for meget mad ud. Og det skal vi lave om på.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
 - 
                            
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
 - 
                            
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
 - 
                            
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
 - 
                            
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
 - 
                            
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
 - 
                            
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
 - 
                            
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025