Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant- og cateringvirksomheden Cofoco har netop indgået et samarbejde med Naturli Foods, og sammen vil de to virksomheder nu udvikle og sælge en stribe plantebaserede retter på Cofocos 12 restauranter, i detailhandlen og gennem frokostordninger, skriver FødevareWatch.
De første produkter er færdigudviklet, og det vil blive fulgt op af en række færdigretter, salater, wraps og sandwichs.
Fra start er det plantebaserede udgaver af retter som lasagne og chili sin carne, hvor man tager afsæt i et nyudviklet ærteprotein fra Naturli.
"Vi er begge drevet af at inspirere danskerne til at spise mere klimavenligt og dermed plantebaseret. Det vil vi gøre ved at byde på måltider, der viser, at plantebaserede retter kan smage fantastisk og være fyldt med gode proteiner," udtaler Cofoco Food-direktør Kåre Find Nielsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt pubkoncept skal udvide Hooked-familiens rækkevidde
09-12-2025
-
Nyt navn skal styrke Meiningers brand i København
09-12-2025
-
Overskud halveret hos Hotel Svanen trods stærkt efterår
09-12-2025
-
Fastfoodchef: Smag slår klima i danskernes hverdagsvalg
09-12-2025
-
Hotel, rådhus og boliger: Eksperter advarer mod plan
09-12-2025
-
Herning og Sønderborg driver ny overnatningsvækst
09-12-2025