Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En af dem, der ved, hvor svært det er at tjene penge på gourmetrestauranter, er Saxo Bank-milliardæren Lars Seier, der siden 2015 har været majoritetsejer af den trestjernede Michelin-restaurant Geranium, og som i 2017 købte sig ind i det nye danske Michelin-håb Alchemist, skriver Berlingske.
”Man skal ikke gå ind i den her branche, hvis man forventer at blive meget rig af det, for der er meget store omkostninger til medarbejdere. Du skal have dygtige folk, og på mange af restauranterne er der lige så mange ansatte, som der er kunder. Så kan man jo selv begynde at regne på tallene”, siger han.
Siden 2017 har han tilført 85 mio. kr. til Alchemist, der i juli i år genåbnede efter at have været lukket siden 2017 pga. en flytning til den nye beliggenhed på Refshaleøen. Flytningen og moderniseringen af de nye lokaler, der bl.a. har fået en to ton tung bronzedør, er ifølge erhvervsmanden blevet dyrere, end han havde regnet med.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Dagmar udvider med nye værelser i Ribe
28-10-2025
-
Nimb Hotel anerkendes med flere priser
28-10-2025
-
Nyt lejlighedshotel skyder op nær Amager Strand
28-10-2025
-
Minister: Regler for korttidsudlejning skal håndhæves bedre
28-10-2025
-
Mikkeller-restaurant i lufthavnen fik sur smiley og bøde
28-10-2025
-
Historisk hotel ved Vesterhavet opnår Greenkey-certificering
28-10-2025
-
Stor interesse for ny afdeling af Statens Museum for Kunst i Thy
28-10-2025
-
Starbucks-ansatte truer med strejke
28-10-2025