Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En af dem, der ved, hvor svært det er at tjene penge på gourmetrestauranter, er Saxo Bank-milliardæren Lars Seier, der siden 2015 har været majoritetsejer af den trestjernede Michelin-restaurant Geranium, og som i 2017 købte sig ind i det nye danske Michelin-håb Alchemist, skriver Berlingske.
”Man skal ikke gå ind i den her branche, hvis man forventer at blive meget rig af det, for der er meget store omkostninger til medarbejdere. Du skal have dygtige folk, og på mange af restauranterne er der lige så mange ansatte, som der er kunder. Så kan man jo selv begynde at regne på tallene”, siger han.
Siden 2017 har han tilført 85 mio. kr. til Alchemist, der i juli i år genåbnede efter at have været lukket siden 2017 pga. en flytning til den nye beliggenhed på Refshaleøen. Flytningen og moderniseringen af de nye lokaler, der bl.a. har fået en to ton tung bronzedør, er ifølge erhvervsmanden blevet dyrere, end han havde regnet med.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025