Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den vestjyske gourmetkok Kristian Corrells læremester var imod hakkeorden og to-do-lister. Han oplevede frie rammer og tillid. Han har derfor ikke blot lært at få det bedste frem i råvarer, men også i mennesker - og dét har på blot to år ført til succes for Høfde4, lyder det i en pressemeddelelse ifølge JV.dk.
”Havde min chef råbt og skreget af mig som kokkeelev, havde jeg nok selv gjort det samme den dag i dag, men det gør jeg ikke. Mit personale skal se mig som én af dem. Derfor skal jeg gå forrest og vise dem vejen - ikke gå bagved og sparke dem, siger Kristian Corell, som i dag er køkkenchef på det dansk-fransk brasserie Høfde4 i Blåvand ved Vesterhavet.
Spisestedet, der ligger på Danmarks første og eneste seksstjernede camping- og ferieresort, Hvidbjerg Strand Feriepark, fejrer to års fødselsdag her i juni - og Kristian Corell har siden første dag haft til opgave at glæde smagsløgene hos forventningsfulde gæster.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025