Hotelkæden IHG har 843.000 værelser, og inden 2021 vil 200 mio. plastikgenstande fjernes fra disse værelsers toiletter, skriver ft.com.

IHGs chief executive Keith Barr fortæller, at blandt andet kædens investorer lægger pres på, når det kommer til miljøspørgsmål.

”For fem år siden var det en boks, der kunne sættes hak i. I dag er det løbende møder, hvor vi går i detaljen med, hvad vi kan gøre for at mindske vores CO2-aftryk.”

Hilton fortalte sidste år, at de havde planer om at halvere virksomhedens miljømæssige belastning inden 2030.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne