Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michelin havde ved gårsdagens uddeling et nyt initiativ med i tasken. For den prestigefyldte madguide uddelte nemlig ikke kun stjerner. Guiden hyldede også restauranter og personer med tre nye specialpriser.
’Best Welcome & Service’-prisen gik til Henne Kirkeby Kro, mens ’Young Chef’-titlen gik til køkkenchefen Poul Andrias Ziska, der også fejrede sin anden stjerne på Restaurant Koks på Færøerne.
Michelins bæredygtighedspris gik til Credo Restaurant i norske Trondheim.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025