Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Michelin havde ved gårsdagens uddeling et nyt initiativ med i tasken. For den prestigefyldte madguide uddelte nemlig ikke kun stjerner. Guiden hyldede også restauranter og personer med tre nye specialpriser.

’Best Welcome & Service’-prisen gik til Henne Kirkeby Kro, mens ’Young Chef’-titlen gik til køkkenchefen Poul Andrias Ziska, der også fejrede sin anden stjerne på Restaurant Koks på Færøerne.

Michelins bæredygtighedspris gik til Credo Restaurant i norske Trondheim.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind