Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mandag aften dryssede michelinstjerner ned over Danmark og resten Norden, da den sjette udgave af den nordiske guide blev præsenteret i Aarhus. I alt 35 michelinstjerner blev det til, delt mellem 28 danske restauranter – en fremgang på to spisesteder og fire stjerner i forhold til sidste år, skriver FødevareWatch.dk.
Stjernerne er også en gevinst for de danske føde- og drikkevareleverandører, men de bliver ikke rige af det.
"Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det ikke er hos Michelin-restauranterne, vi tjener de store penge," siger stifter og adm. direktør af frugtvinsproducenten Cold Hand Winery Jens Skovgaard Pedersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025