Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mandag aften dryssede michelinstjerner ned over Danmark og resten Norden, da den sjette udgave af den nordiske guide blev præsenteret i Aarhus. I alt 35 michelinstjerner blev det til, delt mellem 28 danske restauranter – en fremgang på to spisesteder og fire stjerner i forhold til sidste år, skriver FødevareWatch.dk.

Stjernerne er også en gevinst for de danske føde- og drikkevareleverandører, men de bliver ikke rige af det.

"Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det ikke er hos Michelin-restauranterne, vi tjener de store penge," siger stifter og adm. direktør af frugtvinsproducenten Cold Hand Winery Jens Skovgaard Pedersen.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind