Det er ikke altid, at den laveste pris figurerer, når kunderne søger flyrejser på portaler på nettet, og derfor  EU-Kommissionen, medlemslandene og EU-Parlamentet blevet enige om en aftale, der i højere grad skal sikre, at forbrugere rent faktisk bliver tilbudt den billigste vare, når de søger efter den på en af de store prisportaler, skriver Ritzau.

HORESTA synes som udgangspunkt, at prisportalerne er en god idé, da de er med til at danne et overblik.

”Det har været meget uigennemskueligt for hotellerne og forbrugerne, så vi er glade for, hvis det bliver mere gennemsigtigt. Der har manglet regulering på området, så det er et udmærket skridt”, siger erhvervsjuridisk chef Kaare Friis Petersen.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne