Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Frem til i sommer knoklede den kinesiske kok Huashan Hong op til 80 timer om ugen på restaurant Bao & Bar midt i København, hvor han boede i et smalt lagerrum på fire kvadratmeter og sov på en hjemmebygget seng af pap og paller, skriver Fagbladet 3F.
I løbet af de 180 dage, hvor han arbejdede i restauranten, kom Fødevarestyrelsen på kontrolbesøg tre gange. Her så kontrollanten flere gange det lille rum, som Huashan Hong sov i, ligesom vedkommende kommunikerede med den kinesiske kok, uden at de dog rigtig kunne tale sammen.
Og mens restaurant Bao & Bar ved kontrolbesøgene fik tre sure smileys, påbud og bøder for blandt andet dårlig rengøring i køkkenet og håndteringen af fødevarerne, reagerede Fødevarestyrelsen ikke på, at Huashan Hong overnattede i lagerrummet bagerst i restauranten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025