Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når gæsterne indfinder sig i restauranten Alchemist, bliver de mødt af skuespillere, kunst, sanserum, vinflasker og petitfours på deres vej til domen, hvor der serveres 30 retter under en 360 graders digital hvælving, skriver Finans.dk.

Alchemist er også blandt de første spisesteder herhjemme til at gøre brug af printet mad. I foråret købte restauranten et par 3D-printere af hollandske Byflow til omtrent 30.000 kroner stykket og er nu tæt på at bestille seks printere mere, selv om teknologien fortsat lader meget tilbage at ønske.

”Det er sådan en ting, vi har ønsket os i lang tid. Men vi har hurtigt fundet ud af, at printeren har nogle begrænsninger. Vi går jo meget op i teksturen og mundfølelsen. Derfor er det svært at lave retterne så stabile, at de også printes perfekt, for så smager det ikke særligt godt,” forklarer Alchemists chefkok og medindehaver, Rasmus Munk, efter at være trådt ind i køkkenet med en filmdokumentarist i hælene.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind