Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er fart på hos Sea Man Chips fra Grenå, som der er det hos iværksætteren Heine Max Olesen, der står bag ind til flere tangprodukter og brands, skriver Fødevarewatch.dk.
Udover et stigende salg, som blandt andet har betydet entre i flere nye markeder, har Heine Max Olesen også fået en ny investor med på holdet i form af pizza-kokken Gorm Wisweh, skriver Lokalavisen Norddjurs.
"Jeg er meget glad for at have fået Gorm med på holdet. Han ejer 15 pct. af virksomheden nu. Det er en vild rejse, vi er på i øjeblikket," siger han til avisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025