Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er fart på hos Sea Man Chips fra Grenå, som der er det hos iværksætteren Heine Max Olesen, der står bag ind til flere tangprodukter og brands, skriver Fødevarewatch.dk.
Udover et stigende salg, som blandt andet har betydet entre i flere nye markeder, har Heine Max Olesen også fået en ny investor med på holdet i form af pizza-kokken Gorm Wisweh, skriver Lokalavisen Norddjurs.
"Jeg er meget glad for at have fået Gorm med på holdet. Han ejer 15 pct. af virksomheden nu. Det er en vild rejse, vi er på i øjeblikket," siger han til avisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025