Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er fart på hos Sea Man Chips fra Grenå, som der er det hos iværksætteren Heine Max Olesen, der står bag ind til flere tangprodukter og brands, skriver Fødevarewatch.dk.
Udover et stigende salg, som blandt andet har betydet entre i flere nye markeder, har Heine Max Olesen også fået en ny investor med på holdet i form af pizza-kokken Gorm Wisweh, skriver Lokalavisen Norddjurs.
"Jeg er meget glad for at have fået Gorm med på holdet. Han ejer 15 pct. af virksomheden nu. Det er en vild rejse, vi er på i øjeblikket," siger han til avisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025