Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er fart på hos Sea Man Chips fra Grenå, som der er det hos iværksætteren Heine Max Olesen, der står bag ind til flere tangprodukter og brands, skriver Fødevarewatch.dk.
Udover et stigende salg, som blandt andet har betydet entre i flere nye markeder, har Heine Max Olesen også fået en ny investor med på holdet i form af pizza-kokken Gorm Wisweh, skriver Lokalavisen Norddjurs.
"Jeg er meget glad for at have fået Gorm med på holdet. Han ejer 15 pct. af virksomheden nu. Det er en vild rejse, vi er på i øjeblikket," siger han til avisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025