Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det syder og braser i køkkenet hos slagterigiganten Danish Crown. Men det er ikke længere bare bøffer og saftigt oksekød, som selskabets produktudviklere har på panden, skriver JP.dk.
Og selv traditionelle højborge for kødspisere har føjet plantebaserede fødevarer til menukortet:
”Vi har netop lanceret den tredje vegetarburger i vores menu. I maj solgte vi over 40.000 vegetarburgere, og salget stiger markant. Vegetarburgerne tegner sig nu for 2-3 pct. af vores burgersalg, og vi har en klar forventning om, at det er et område, som vil blive ved med at vokse,” fortæller Mads Friis, kommerciel direktør for McDonald’s i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025