Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kan man være en »min-dør-er-altid-åben-topchef«, når man konstant er på farten og ikke engang har sit eget kontor? Hvis man spørger Christen Bagger, som er chef for Clarion i Norden, så er svaret ja.

Da hans ansvar dækker over 4.700 ansatte fordelt på 29 hoteller, bliver han nødt til at rejse meget. Det vidste han fra sin første arbejdsdag i hotelkæden. Han fik fra start et kontor i koncernhovedkvarteret i Oslo, men det valgte han hurtigt at skippe igen. Der er nemlig fordele ved at vælge at være chef på farten, fremhæver Christen Bagger.

”90 procent af mine møder er på vores hoteller. De er spredt over fire lande, og det er grundlæggende ikke vigtigt, at mødet finder sted i Oslo. Derimod giver rejseaktiviteten mig mulighed for at møde både gæster og de ansatte. Jeg får lov at se dem i øjnene. Det giver mig den feedback, der er så vigtig at få som chef,” siger han.

Læs hele historien her.

Styrk din ledelse uden at sprænge budgettet

Bliv en stærkere leder med akademifaget "Ledelse i Praksis", hvor du får indsigt i ledelsesværktøjer skræddersyet til hotel- og restaurationsbranchen. Tilmeldingsfristen er den 8. april.

Log ind