Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Så længe der har været TV, så længe har kokke trådt ind på skærmen og inspireret madvanerne i verdens husstande. Og profilerne er mange. Hos nogen er konceptet hjemlig hygge, mens andre programmer drives af raseriudbrud, skriver den engelske avis The Guardian.
Madanmelder fra selv samme avis, Tim Hayward, skriver et disse tv-kokke snart er saga blot. Han tror ikke længere på konceptet, selvom madprogrammer på Netflix og Youtube hitter.
”Problemet er, at TV-produktionerne har gjort kokkene til kendisser, og de bringer ikke nyt talent til skærmen,” skriver han.
Talenterne er tilmed ikke længere interesserede i at blive et folkeeje og gå på kompromis med deres gastronomiske passion, fordi producenterne kræver folkelighed, nærvær og kommunikation alle kan forstå i stuerne. I sidste ende er det deres personlighed de sælger, og ikke deres madlavning fastslår The Guardians madanmelder.
Læs hele historien her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025