Først var det Kinas svar på popidolet Justin Bieber, Jackson Yee, og siden en flok reality-stjerner fra programmet Flower Sisters der efter besøg i det fynske skulle være med til at sælge Odense til kinesiske turister.

Og i den forgangne uge lykkedes det så Destination Fyn i samarbejde med VisitDenmark at få fat på den 39-årige kinesiske skuespillerinde Chen Shu, der er næste mål i kampen. Ikke kun for at få flere turister til Fyn og Odense - men også at få dem til at blive her længere end bare en enkelt dag.

Fra torsdag til lørdag skulle den i Kina meget kendte skuespiller optage tre minifilm, som vil blive vist som del af det populære livsstilsprogram Shu Lifestyle i Kina.

Og besøget giver god mening, hvis man ser på statistikkerne. Den kinesiske turisme i Odense har siden 2013 oplevet en kraftig vækst. Antallet af besøgende i H.C. Andersens Hus såvel som antallet af overnatninger i det fynske har haft vækstrater på over 300 pct. over de sidste fem år og de nyeste tal viser, at væksten fortsætter omend knapt så eksplosivt.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Verdens største ungdomsorganisation kalder til kongres i Aarhus

Mere end 1500 delegerede i alle aldre, som arbejder med børn og unge verden over, sætter i 2022 kursen mod Aarhus, når byen danner rammen om endnu en international begivenhed. Omdrejningspunktet er børn og unges vilkår og muligheder i det globale samfund, når YMCAs verdensrådsmøde afholdes i sommeren 2022. Det er KFUM og KFUK i Danmark, som byder velkommen, og Aarhus er netop blevet valgt som værtsby. Mødet, der afholdes hvert fjerde år, sætter ligeledes fokus på frivillighed og bæredygtighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne