Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Halifax Burgers slog for nylig dørene op for sin seneste restaurant, hvilket var i Roskilde, og over de seneste 12 måneder er kæden vokset også med afdelinger i Lyngby, Hillerød og Køge - til i alt 11 lokationer.
Over de kommende år vil burgerkæden, der åbnede sin allerførste restaurant i Frederiksborggade i København tilbage i august 2007, fortsætte det hastige tempo for nyetableringer.
”Vi vil rigtig gerne ekspandere til resten af Danmark, og vi har et ønske om at være landsdækkende med 20 restauranter i 2020,” lyder ambitionen fra medejer og adm. direktør i Halifax Burgers Ulrich Bøving Dehler.
Åbningerne uden for København - først i Hillerød og siden i Køge og nu Roskilde - var ifølge direktøren en vigtig test af, om konceptet ville holde i mindre byer end København, og resultatet af den test har givet blod på tanden til at fortsætte i det høje gear.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            Ny HORESTA-direktør vil ændre fortællingen om branchen30-10-2025 
 
- 
                            Venstre-profil: Kommuner skal kunne tvinge Airbnb til at udlevere data30-10-2025 
 
- 
                            Korttidsudlejning kobles til ulovlig CPR-registrering i København30-10-2025 
 
- 
                            S og V går sammen i ny alliance for flere p-pladser i København30-10-2025 
 
- 
                            Fødevareminister nedlægger stillinger og samler styrelser i ny enhed30-10-2025 
 
- 
                            The Guardian hylder Fyn som eventyrlig og magisk rejsedestination30-10-2025 
 
- 
                            Hotel Faaborg solgt efter kort tid på markedet30-10-2025 
 
- 
                            Hvide Sande Havn udbyder nøgleområde til hotel- og ferieudvikling30-10-2025 
 
