Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ricco Sørensen solgte i januar 2017 halvdelen af sit livsværk til mangemillionæren Christian Dyvig. Sammen har de planer om at åbne flere kaffebarer herhjemme og føre kæden til storbyer i udlandet.
Men vokseværket har sin pris. I 2017 kom Riccos Kaffe ud med et underskud på 3,2 mio. kr., afslører et nyligt offentliggjort regnskab. Underskuddet har sendt egenkapitalen i minus med 1,1 mio. kr.
”Årets resultat skyldes en betydelig ekspansion og opstartsomkostninger i forbindelse med åbning af fem nye kaffebarer,” skriver adm. direktør Ricco Sørensen i det nye regnskab.
For at sikre driften har Christian Dyvig konverteret 2,8 mio. kr. af kaffekædens gæld til egenkapital.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025