Mesterkokken Jesper Koch pryder forsiden og fortæller i det nye VISITOR, hvordan han insisterede på at blive kok. Mod forældrenes ønske. De mente nemlig, at det var for hård en branche. I dag er Jesper køkkenchef på Hotel Alsik i Sønderborg. Han er desuden dommer i Masterchef.
I det nye nummer af VISITOR kan I også læse ledelsesportrættet af Michelin-kokken Rasmus Kofoed fra Geranium, der prioriterer en holistisk tilgang til ledelse og har sat helt særlige initiativer i gang for at skabe en sjov og inspirerende arbejdsdag for medarbejdere.
Magasinets forretningsportræt er af Hotel Absalon, hvor direktør Karen Nedergaard fortæller om, hvorfor innovative samarbejder er altafgørende for hotelvirksomheden.
Vi kigger også nærmere på fænomenet Bronuts, som på blot et års tid har åbnet syv donut-butikker i Danmark, og de har mange flere på vej.
Følg VISTOR online for flere artikler
Du finder os blandt andet:
- på Instagram under @visitormagazine,
- på Facebook @visitormagazine
- på LinkedIn under @magasinetvisitor.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025