Mesterkokken Jesper Koch pryder forsiden og fortæller i det nye VISITOR, hvordan han insisterede på at blive kok. Mod forældrenes ønske. De mente nemlig, at det var for hård en branche. I dag er Jesper køkkenchef på Hotel Alsik i Sønderborg. Han er desuden dommer i Masterchef.
I det nye nummer af VISITOR kan I også læse ledelsesportrættet af Michelin-kokken Rasmus Kofoed fra Geranium, der prioriterer en holistisk tilgang til ledelse og har sat helt særlige initiativer i gang for at skabe en sjov og inspirerende arbejdsdag for medarbejdere.
Magasinets forretningsportræt er af Hotel Absalon, hvor direktør Karen Nedergaard fortæller om, hvorfor innovative samarbejder er altafgørende for hotelvirksomheden.
Vi kigger også nærmere på fænomenet Bronuts, som på blot et års tid har åbnet syv donut-butikker i Danmark, og de har mange flere på vej.
Følg VISTOR online for flere artikler
Du finder os blandt andet:
- på Instagram under @visitormagazine,
- på Facebook @visitormagazine
- på LinkedIn under @magasinetvisitor.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny rapport: Restaurantoplevelser styrker hotellets bundlinje
21-08-2025
-
Ny direktør på Dragsholm Slot
21-08-2025
-
Tivoli Friheden solgt til lokale erhvervsfolk
21-08-2025
-
Regeringen fjerner gebyrer for millioner i håb om lavere fødevarepriser
21-08-2025
-
HORESTA Regionsformand til DR P4 Bornholm: Rekrutteringsproblemer presser branchen
21-08-2025
-
Nyt boutiquehotel i Odense åbner med tilbud til studerende
21-08-2025
-
Branchens unge talenter klar til kamp ved Euroskills i Herning
21-08-2025
-
Svensk madkoncept ruller videre ud i danske byer
21-08-2025