Mens vi venter på, at Danmark og branchen åbner igen, bruger en række spisesteder og turistvirksomheder tiden på at blive mere bæredygtige, så de er bedre rustet til ønskerne og forventningerne fra fremtidens forbrugere.

HORESTA vil gerne hjælpe jer med dette arbejde og har derfor arrangeret en række webinarer i den kommende tid, der tager relevante emner omkring bæredygtighed op. Lige fra take-away og emballage til CO2-beregning og kompensation. 

Det første webinar i rækken omhandler jeres muligheder for at søge støtte og puljer til jeres bæredygtige indsats.

Det finder sted den 5. marts kl. 13.00 - 14.00

Indtil da har vi samlet en oversigt over muligheder for støtte til dette arbejde. Læs mere her.

Tine
Fødevarechef
Tine Skriver

Sara
Green Key ansvarlig
Sara Azoulay Pedersen (barsel)

Pakhus Bryggen opnår Green Key-certificering

Det historiske venue på Islands Brygge har fået turismens internationale miljømærke. Direktør Allan Hansen fremhæver medarbejdernes indsats og ambitionen om at gøre bæredygtige valg lettere for kunderne.

Log ind