Mens vi venter på, at Danmark og branchen åbner igen, bruger en række spisesteder og turistvirksomheder tiden på at blive mere bæredygtige, så de er bedre rustet til ønskerne og forventningerne fra fremtidens forbrugere.
HORESTA vil gerne hjælpe jer med dette arbejde og har derfor arrangeret en række webinarer i den kommende tid, der tager relevante emner omkring bæredygtighed op. Lige fra take-away og emballage til CO2-beregning og kompensation.
Det første webinar i rækken omhandler jeres muligheder for at søge støtte og puljer til jeres bæredygtige indsats.
Det finder sted den 5. marts kl. 13.00 - 14.00
Indtil da har vi samlet en oversigt over muligheder for støtte til dette arbejde. Læs mere her.


SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Vækst i turismeforbrug løfter hele Vesterhavsområdet
29-05-2025
-
Erfaren direktør skal stå i spidsen for Scandic Aarhus City
29-05-2025
-
Marriott markerer 50 år i Europa med 1.300 hoteller
29-05-2025
-
Lempet lukkelov skal styrke handel og turisme
29-05-2025
-
To nye kvinder træder ind i Horestas bestyrelse
29-05-2025
-
Subway vender tilbage til Danmark med nye ambitioner
29-05-2025
-
Comwell reducerer CO2-udledning med 12 pct. i 2024
29-05-2025
-
Unikt Space Center og hotelbyggeri planlagt i Billund
29-05-2025