66 deltagere fra 63 lande dystede i fem dage ved verdensmesterskaberne for sommeliers. VM-sølvet gik til danske Ninna Højgaard Jensen, og i det nye Visitor fortæller hun, hvordan passionen for vin har udviklet sig, og hvorfor hun drages til konkurrencer. Til daglig er hun chefsommelier på Michelin-restauranten Kong Hans Kælder i København, og hun deler også sine fremtidsdrømme i interviewet.
Som altid er Visitor proppet med branchenyheder og relevant rådgivning. Og denne gang er hotelserien kommet til Aarhus, hvor du kan få indsigt i markedets udvikling.
I det nye magasin kan du også blive klogere på Kadeau-restauranten Roxie og Noma-bageriet Hart Bakery, der begge er nye medlemmer af HORESTA. Se alle de nye medlemmer på listen i Visitor.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025