Ved Aarhus Food Festival og på Bite Copenhagen inviterer HORESTA til masterclass, hvor I kan opleve stjernekokken Kamilla Seidler og den professionelle urtesamler og sankeekspert Thomas Laursen, fra virksomheden Wildfooding.
Bite Copenhagen - Torsdag d. 29. august 2019, kl. 09.00-12.15
Aarhus Food Festival - Søndag den 8. september, kl. 10.00-13.00
Her fortæller Thomas om de vilde planter og svampe, der findes netop nu og her, og hvad man kan bruge dem til. Undervejs smager I på de vilde planter og svampe. Kamilla Seidler kommer med oplæg om, hvordan man kan omstille sig i tilberedningerne i køkkenet til mere plantebaserede menuer og illustrerer det med smagfulde prøver.
Thomas lever af at samle vilde urter til restauranter som Noma, Geranium, Amass, Molskroen og Mielcke & Hurtigkarl m. fl. Han laver også co-cooking, ture, events og talks om den vilde natur. Wildfooding laver flere forskellige samarbejder omkring produkter - altid med den vilde natur som omdrejningspunkt.
Udover at være kåret til Sydamerikas bedste kvindelig kok er Kamilla Seidler engageret i utallige, sideløbende projekter, bl.a. FOOD, hvis mål er at gøre danskerne og omverdenen mere opmærksomme på den gastronomiske udvikling i Danmark og resten af Norden. Kamilla er en del af et rejsehold, der tager rundt til forskellige byer i hele Danmark og hjælper steder, der har mange besøgende, med i højere grad at nytænke den mad, de serverer for deres gæster.
Programmet er målrettet restaurant- og kantinechefer, der gerne vil have mere indsigt og inspiration til, hvordan man finder og anvender de vilde råvarer, der er tilgængelig i naturen, samt øger andelen af planter på menuen.
DATO
Søndag den 8. september, kl. 10.00-13.00
PRAKTIK
Food Festival Aarhus, Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 2, 8000 Aarhus C
TILMELDING
Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 23. august.
PRIS
HORESTA medlemmer: Adgang gratis ved tilmelding inkl. adgang til Food Festivalen.
Ikke medlemmer: 500 kr. inkl. adgang til Food Festivalen.
No show fee: 250 kr.
Har I spørgsmål til arrangementet, er I velkommen til at kontakte Tine Skriver, HORESTA på [email protected]
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025