-
2018
-
april
- 6 bud på en styrkelse af dansk turismefremme
- Københavnske hoteller på vej mod nedgangstider
- Comwell sætter omsætningsrekord
- Udskiftning hos topledelsen i Sticks'n'Sushi
- Hotelbranchen satser massivt på København
- Branchetalent får fornem anerkendelse
- Nu drømmer han om at åbne egen restaurant
- nye ferielov
- maj
-
juni
- Pas på med opsigelse af medarbejdere i fertilitetsbehandling
- Brug af musik er en god forretning
- HORESTA om privates maddeling: ”Reglerne skal overholdes”
- Ny lovgivning: Må virksomheden afvise handicappede?
- Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion
- Whistleblowerordning kan blive obligatorisk
- Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres
- Få ansættelseskontrakten på engelsk-
- Kæde er først med ny teknologi
- Dansk restaurant blandt verdens bedste
- Kokke og tjenere er i høj kurs
- Pensionisternes feriebudget vokser
- Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.
- Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?
- Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer
- Ny lovgivning: Tjek virksomhedens kontrakter
- Copydan tilbyder gratis kanaler
- Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed
- HORESTA: ”Imponerende EM-medalje til dansk stjernekok”
- ”Målet er at skabe Danmarks venligste by”
- HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne
- Nordiske lande kæmper sammen
- Færre gæster på de danske hoteller i april
- HORESTA-medlemmer til topmøde med statsministeren
- Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft
- HORESTA har fået nyt look
- Danmark får nyt 5-stjernet hotel
- Det handler om at gøre sine gæster glade
- Bestyrelse
-
juli
- Hvor varmt må der være på arbejdspladsen?
- Trend: Betal for seightseeing med motion
- Gør det lettere at tiltrække udenlandsk arbejdskraft
- HORESTA: Lovbrud skyldes ofte uvidenhed
- Kom til storsmilende festival om mindeværdige gæsteoplevelser
- Belgien forbyder OTA’ernes brug af prisklausuler
- HORESTA: ”Glædeligt med stor svensk OTA-sejr”
- Trend: Nyt koncept blander luksus og camping
- Hvad gør man ved medarbejdersygdom i forbindelse med ferie?
- Hvem mener du gør noget særligt for landdistrikterne?
- Det skal du vide om helbredskontrol af natarbejdere
- Kurser: Få styr på elevernes overenskomst
- Trend: Nyt koncept vil gentænke gæstfrihed
- Arrangement: Mød stjernekokke og bliv inspireret
- Ny lov om øremærket forældreorlov på vej
- Analyse: Stadig store taxiudfordringer for hoteller og restauranter
- Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser
- Ishockey og sommervejr gav hotelrekord i maj
- Kassemester: "Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival"
- Etablerede restauranter tager med gæsterne på festival
- HORESTA tilbyder helt nyudviklet værktøj til medarbejderanalyse
- HORESTA: ”Ny lov favner for bredt”
- Trend: Film udspiller sig på stofdugen
- Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder
- HORESTA støtter indsats mod online-ludomani
- Nyt energiforlig lemper afgifter
-
august
- Trend: Turismevirksomheder: Få en del af oplevelsen inden du køber
- Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet
- HORESTA om ny finanslov: Mangel på arbejdskraft er den største udfordring
- Aarhus Food Festival: Kom til Masterclass om kulinarisk kvalitet
- Ny task force skal skabe danske ambassadører i udlandet
- HORESTA frygter vækstpause for dansk turisme
- 40 millioner kroner til flere Michelin-stjerner i Danmark
- HORESTA: ”Turisterhvervet har stadig gakkede afgifter”
- Ledige får kortere vej tilbage til arbejdsmarkedet
- HORESTA: ”Glædeligt at forældet gevinstafgift endelig bliver reguleret”
- Kursus: Vil du være endnu skarpere på elevoverenskomsten?
- Tilmeld dig HORESTAs Årsdag 2018
- Nordjysk feriecenter udfordrede skatteministeren
- Arbejder du sammen med leverandøren?
- Facebook og persondata: Overholder din virksomhed reglerne?
- Trend: Den skræddersyede hoteloplevelse
- Skal du med til messe og inspirerende branchearrangement?
- Restauratør: ”Konkurrencen er hård, men jeg tror på det”
- Vil du have tilskud til efteruddannelse?
- Efteråret: Hvad kommer til at fylde i branchen?
- Farten aftager for danske hoteller
- Flere restauranter og højere omsætning
- Nye regler for barselsdagpenge
- Skab oplevelser med dit brand
- Fødevarekontrollen har fokus på instruktion af medarbejderne
- Medlemsfordel: Ny app fra Nets hjælper din virksomhed til at vokse
- Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen
- Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser
- Ny fond betaler efteruddannelse for dine medarbejdere
-
september
- Trend: Café sælger søvn i stedet for kaffe og kager
- HORESTA: Ikke behov for skærpet fødevarekontrol
- Årsdag: Vil du have værktøjerne til at digitalisere og effektivisere?
- Efterlysning: Kan du hjælpe med at godkende praktikpladser?
- HORESTA-medlemmer præsenterede minister for erhvervets udfordringer
- Nyt krav: Du skal kunne kryptere ’følsomme’ e-mails
- Guide: Få støtte til medarbejdernes aftalte uddannelse
- Datatilsynet vil kontrollere hotelkæde
- Guide: Sådan måler I virksomhedens madspild
- Trend: Robotter er blevet lukket ind i køkkenet
- Blog: Vintertiden må ikke sænke sig over dansk turisme!
- HORESTA: ”Stop for natbevillinger står i vejen for udvikling og nye koncepter”
- HORESTA: Sådan løfter vi dansk gastronomi
- HORESTA: ”Ny diskriminationsdom kan få stor indflydelse på virksomhederne”
- HORESTA: ”Der skal strammes op for at skabe fair og lige konkurrence”
- HORESTA: Nyt udspil er den rette medicin til at styrke erhvervsuddannelserne
- Magasin: Smørrebrødshåndværkeren er tilbage ved det kreative og sjove
- Trend: App’en efter Facebook
- Kurser: Hvordan skal du opbevare medarbejdernes data?
- Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild
- HORESTA: ”Lad os gøre EURO2020 til en folkefest”
- Bliv klogere på den nye ferielov
- Hvem har gjort noget særligt for markedsføringen af Danmark?
- Nyt budget: København dropper beskæring af Wonderful Copenhagen
- Højsommeren bragte beskeden hotelvækst
- Trend: Hotelkæde målrettet studerende
- Nye regler: Vil du have støtte til medarbejderens aftalte uddannelse?
- Ny undersøgelse: Hotellers madspildsindsats er hurtigt tjent hjem
- Medarbejder bortvist for at lydoptage chefen
- Tilmeldingen til storsmilende festival om gæsteoplevelser er åben!
- HORESTA: ”Politikere har knap taget første skridt med Airbnb-lov”
- Nu sender staten og kommunerne hotelovernatninger i udbud
- Russiske turister vender tilbage
-
oktober
- Video: Du kan godt begynde at glæde dig til HORESTA Årsdag
- HORESTA: Sammenbrud på Christiansborg bliver dyrt
- Sådan minimerer jeres virksomhed madspild fra buffeten
- 250 branchefolk deltog i festival
- Bestil roomservice og skru op for varmen med Alexa
- Blog: Udviklingen af mindeværdige gæsteoplevelser er kun lige begyndt
- HORESTA støtter nyt forlig om fødevarekontrol
- Kom med til årets største branchefest
- Flere konkurser men også langt flere nye restauranter
- Sidste chance: Kender du Årets Kok 2019!
- Deadline nærmer sig: Kender du Årets Tjener 2019?
- Årets Kok præsenterede unik chokoladeæske
- Trend: Det selvkørende hotelværelse
- Dansker til tops i europæisk hotel- og restaurantorganisation
- Guide: Sådan får du styr på elevansættelsen
- Har du tilmeldt dig konference om store gæsteoplevelser?
- Nu er det tid til at planlægge julen
- Nyt magasin: Fremtiden er flyttet ind på hotelværelset
- Betaling ved overgang fra sommertid til vintertid
- 5.000 flere hotel- og restaurantmedarbejdere i 2017
- Har du styr på hygiejne og madspild?
- Trend: Kom til teatralsk restaurantoplevelse
- Sidste chance: Hvem mener du fortjener MARIA-prisen?
- Sådan må du ikke længere udbetale løn
- Nyt magasin: Cateringvirksomhed har specialiseret sig i det unikke
- Overnatningstal: Danskerne nød sensommeren på hotel
- ’Flink’ oplægsholder: ”Vi skal fejre de positive oplevelser og gøre dem endnu bedre”
- Må du sætte ældre medarbejdere ned i tid?
- Udfordring til branchen: Brug dansk arbejdskraft først
- Turisterne holder kortere ferier men bruger flere penge
- Trend: Når minibaren bliver brandingen
- Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!
- Kender du Årets Tjener 2019?
- Nu kan du smage Årets Kok-mesterværker!
- Undersøgelse: Er bookingportaler ved at overtage restaurantmarkedet?
- Flere regioner kæmper med at tiltrække storforbrugende mødeturister
- HORESTA: Udenlandsk arbejdskraft skal sikre væksten
- Efterlysning: Kan du hjælpe med at godkende praktikpladser?
- HORESTA-direktør diskuterede arbejdskraft i DR2’s Debatten
- Nyt hotelbyggeri til en milliard kroner skudt i gang
- Kursus: Vil du have større indblik i overenskomsten?
- Ny kampagne: Sælger din virksomhed til detail?
- Hvordan markedsfører man sig gennem oplevelser?
-
november
- Trend: Spiselige vandkugler og bæredygtig emballage
- Se alle pletskuddene fra HORESTA Årsdag
- HORESTA-magasin: Få indblik i erhvervets store temaer
- Hvad skal julegaven til medarbejderne koste?
- Madspild: Brug eleverne til at få friske øjne på arbejdsgange
- Udbetaler du sporadisk løn? Vær opmærksom på nye regler
- HORESTA i debat: ”Lad os nu få de ledige i arbejde”
- Ny analyse: Dansk turisme taber markedsandele
- Branchedirektører: ”HORESTA Årsdag giver indsigt i, hvad der er vigtigt”
- Video: Se højdepunkter fra HORESTA Årsdag 2018
- Idémand til krydstogt-eventyr vandt HORESTAs markedsføringspris
- HORESTA-direktør: Digitalisering er en nødvendighed
- Persondata: Er jeres virksomhed blevet kontaktet af denne app?
- Årsdag: Her har du dit overblik
- Totalt udsolgt til HORESTA Årsdag
- Best Western flytter ind hos HORESTA
- Ti kokke og fem tjenere klar til kamp om at blive Danmarks bedste
- Trend: Dessertkok bruger både kageforme og 3D-printere
- Kendt TV-vært klar til at styre HORESTA Årsdag
- HORESTA tilbyder jer et nyt værktøj til medarbejderanalyse
- Kom til eksklusiv gallamiddag, trendseminar og lancering af restaurantguide
- Årsdag: Sådan kan digitalisering styrke restauranter
- Årsdag: Inspirationen og oplevelserne kommer ikke kun fra scenen
- Blog: Filippinske chauffører kører debatten af sporet
- Semifinalister til Årets Kok og Årets Tjener 2019 er fundet
- Vejledning: Hvilke vilde planter må I bruge i køkkenet?
- Nyt Visitor: Tidl. Noma-restauratør vil løfte tacos til et nyt niveau
- Statsminister og erhvervsminister er klar til at møde branchen
- Udenlandske gæster strømmede til hotellerne i september
- Trend: Kaffekampen mellem det autentiske og det automatiserede
- Video: Hotel- og konferencemedarbejdere drøftede udfordringer med Mette Frederiksen
- FAQ: Få svar på jeres spørgsmål om den nye ferielov
- Key note speaker: Sådan bliver du klar til fremtidens forbrugere
- Restaurantguide: Kom til prisuddeling, gallamiddag og inspirerende gastronomisk dag
- Erhvervsskolerne slipper for årlige sparerunder
- Økonom: Fem gode råd til nye restauratører
- Trend: Robothoteller kommer
- Persondatakurser bliver rykket til januar
- HORESTA Årsdag: Flere end 500 har allerede tilmeldt sig
- Bliver plastikservice, takeaway-emballage og sugerør gjort forbudt?
-
december
- Trend: Design din virksomhed til Instagram
- Rekordhøj beskæftigelse: Restauranter er blandt jobmotorerne
- Nye medlemmer strømmer til grøn turismecertificering
- Nu bliver det nemmere at søge tilskud til medarbejdernes efteruddannelse
- Ny kontrolkampagne: Har I styr på brugen af tilsætningsstoffer?
- Sæt middag på højkant til et godt formål
- HORESTA-formand: "En ny virkelighed står for døren"
- Krav: Nu skal cafeer og restauranter have digitale kasseapparater
- Nu kommer der nye regler om moms på gavekort
- Kom til eksklusive HORESTA-arrangementer – kun for hotelmedlemmer
- Sådan kan turismen styrkes i landdistrikterne
- Jobopslag: Alder er ikke bare et tal
- Video: Kantinevirksomhed og kommune skaber succes i fællesskab
- Kom med på eksklusiv hoteltur til Marrakech
- Trend: 360-graders sanselig cocktailoplevelse
- Hoteldirektør får eksklusiv bestyrelsespost
- København og Aarhus klarer sig godt i international hotelkonkurrence
- Stærke HORESTA-profiler bliver en del af nye erhvervshuse
- HORESTA kræver skærpet kontrol på Airbnb-området
- Leverandørkontrakt: Sådan undgår du sort arbejde
- Skal jeres talenter have finpudset kompetencerne?
- Video: Hotelkæde vil tage Danmark med storm
- Oktober oplevede årets hidtil højeste hotelvækst
- Madspildsprojekt slutter: Her er vinderne af en tur til Bocuse d’Or
- HORESTA glæder sig over nye flyruter fra Kina til Danmark
- Trend: Attraktion udvikler fordybende tema-hotel
- Blog: Airbnb-aftale på afveje
- Nyt Visitor går tæt på talentfabrikken i Vordingborg
- HORESTA-analyse: Take away oplever stor vækst
- Aalborg-elever vandt Young Chef-konkurrencen
- Udbetaler I sporadisk løn? Vær opmærksom på nye regler
- Hoteller får sænket energiafgifterne
-
april
-
2019
-
december
- Nyt branchenetværk på Sjælland skal sikre mere kvalificeret arbejdskraft
- Blog: Slå hårdt ned på svindel med kinesiske kokkeansættelser
- Trend: Umage partnerskaber med fødevarer
- Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv
- Analyse af danskernes måltidsvaner: Danskerne spiser lige så hyppigt kød som for tre år siden
- Husk skatten hvis I giver gavekort i julegave
- Husk at søge refusion for de timer, som jeres tillidsrepræsentant bruger på sit tillidshverv
- Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet
- Blog: Brandbeskatning med et snuptag
- Danmarks Indsamling søger spisesteder
- Ny finanslov med fokus på velfærd
- Hvem får lettere adgang til udenlandsk arbejdskraft?
- Ja tak! Få støtte til medarbejdernes efteruddannelse
-
november
- HORESTA: Erhvervslivet skal tættere på folkeskolen
- Bæredygtighedsvideo: Letz Sushi var først i Europa
- HORESTA retter hård kritik mod afgiftsstigning
- Regeringen dropper kamp mod unfair konkurrence
- Verdens bedste kokkeassistent er en del af erhvervets brandingkampagne
- HORESTA om klimapartnerskaber: ”Effekt kræver samarbejde og handling”
- Trend: Kontaktløs betaling i kundens kop
- Bæredygtighedsvideo: Ansvarlighed starter allerede med byggeriet
- Bæredygtighedsvideo: Både leverandører og medarbejdere skal inddrages
- Arrangement i København: Mulighed for opkvalificering af medarbejdere
- Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000
- Nu er det snart tid til at planlægge julen
- Markedet for take away-mad boomer
- Video med brancheprofiler: ”HORESTA Årsdag giver os noget konkret at arbejde videre med”
- Guldsmeden Hotels vinder turismepris for bæredygtighedsindsats
- Video: Flammekaster, strygekvartet og surprise-indslag på HORESTA Årsdag
- Vi glæder os til at byde dig velkommen til HORESTA Årsdag 2019!
- HORESTA: Danmark skal være nr. 1 i verden
- Grønne løsninger: HORESTA deltager i regeringens klimapartnerskaber
- Nyt Visitor på gaden: ”Bæredygtighed er afgørende for vækst”
- Fulde huse da HOTREC præsenterede erhvervets mærkesager for kommissæren
- HORESTA om turismerekord: ”Med eftersyn af rammevilkår er potentialet endnu større”
- Video: Bartenderforløb kan være springbræt ind i erhvervet
- Nu kan jeres virksomhed byde ind på stort udbud
- Årets Kok og Årets Tjener: Finalisterne er fundet
- Overnatningstal: Flere gæster, men lavere belægning i september
- Trend: Kombinationen af videnskab og mad skaber nye bæredygtige løsninger
- HORESTA: ”Afgifter på engangsservice bør tilgodese de miljørigtige”
- Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020
- Udsolgt til HORESTA Årsdag – stadig pladser tilbage til branchefest
- Sådan kan I bruge brandingkampagnen
- HORESTA om 100 mio. kr. til opkvalificering: ”Det er et skridt på vejen”
- Årsdag: Community pavilion med oplevelser for enhver
- Trend: Spis din mad på skrald på Zero Waste Bistro i New York
-
oktober
- HORESTA glæder sig over forlængelse af natteværtsordning
- Influencervideo giver forrygende start til brandingkampagne
- HORESTA om ny bæredygtighedsanalyse: Vi har en førerposition
- Ekspert på Årsdag: Det kan vi lære af verdens mest bæredygtige restauranter
- Nu går det løs: HORESTA og 3F starter brandingkampagne
- Blog: Permanent vintertid vil sende foreningslivet og turismen ud i mørket
- Trend: Giganter og nye spillere kæmper om at tilfredsstille forbrugernes fremtidige behov
- Har du tilmeldt dig årets branchefest?
- Gratis tilmelding til MAD Academy første event
- Optaktsvideo: HORESTA Årsdag bliver med plads til inspiration, fordybelse og godt selskab
- Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid
- SAS-topchef ved HORESTA Årsdag: ”Bæredygtighed er en nødvendighed”
- HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”
- Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?
- Video: Forudbestil HORESTAs nye hotelanalyse
- Årsdag: Få inspiration til bæredygtig drift af en af verdens største hotelkæder
- Gastronomisk rejsehold: Vil I have hjælp til bedre mad og bundlinje?
- Sidste chance for at tilmelde sig Årets Kok 2020
- Markedsføring: Hvornår må du dele billeder fra egen virksomhed med gæster på?
- Få 3 tips til at gøre en forskel, når du indberetter til eIndkomst
- Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA
- Hvordan bliver jeres mad mere bæredygtig og klimavenlig også med kød på menuen?
- TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer
- Sommervækst i hotelerhvervet trods fald fra vigtige markeder i august
- Ny brandingkampagne skydes snart i gang – flere unge skal vælge erhvervet
- Nyt Visitor: Den kødfri bøf er kommet for at blive
- Sidste chance: Seminar giver unik indsigt i hotelerhvervet
- Sidste chance: Tilmelding til Årets Tjener 2020
- Sidste chance for at nominere: MARIA-prisen går til grøn profil i år
- Trend: Ingen sprogbarriere for dine gæster
- HORESTA vinder principiel sejr for medlem: Tilbageholdelse af løn var lovlig
- Møde om ny ferielov: Få styr på indberetning og indbetaling af feriepenge i fryseperioden
- HORESTA: Vigtigt med fokus på vækst i privat sektor
- HORESTA til ny erhvervsminister: Her er vores største udfordringer
- Legat støttede ambitiøs kok på udviklingsrejse
- Branchens største udfordring var tema på News
- Seminar: Stor investor giver sit syn på det københavnske hotelmarked
-
september
- Årsdag: Bliv klogere på forbrugernes nye krav
- Trend: Sådan udfordrer virksomheder gæsteoplevelsen på nye måder
- ”Mangel på arbejdskraft er en fælleseuropæisk udfordring”
- Kom til dialogmøder og deltag i debatten om ny overenskomst
- Har I tænkt oplevelser ind i jeres produkt?
- Seminarer: Banker giver deres syn på dansk økonomi og forbrugernes vaner
- HORESTA præsenterede turismens grønne initiativer for miljøministeren
- Hvem er Danmarks dygtigste tjener?
- Hvem skal være Årets Kok 2020?
- Trend: Virksomheder forener historie og den digitale fremtid
- Vil du hjælpe politiet med nyt overvågningsregister?
- Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?
- Blog: Tak for invitationen, Mette Frederiksen
- Hotelseminar: Eksperter fortæller om vejen til direkte bookinger og mindre kommissioner
- Nye medarbejdere: Hoteller og restauranters beskæftigelsesvækst er igen blandt de højeste
- Arrangement i København: Sådan skræddersyr virksomheden forløb til indvandrere og flygtninge
- Visitor: Sådan imødekommer erhvervet den grønne efterspørgsel
- Seminar: Innovativ hotelkæde fortæller om kommende entré på det københavnske marked
- Trend: Bæredygtighed, natur og overnatning i samspil
- Projekt med succes: Mentorer og sprogmakkere viser flygtninge vej til erhvervet
- Betaling: Har I styr på nye sikkerhedskrav ved køb over internettet (SCA-krav)?
- Nyt Visitor: Mød manden i spidsen for Hotel d’Angleterre
- Vækst fra danskere gjorde juli til historisk hotelmåned
- Hvem synes du skal vinde? I år går MARIA-prisen til grøn profil
- HORESTA: Vi er Danmarksmestre i integration
- Tilmeldingen er åben: Vi ses til HORESTA Årsdag 2019
- Trend: Restaurant vil fjerne alt spild og være mere bæredygtig
- Seminarer: HORESTA lancerer stor hotelanalyse
- ”Der er også nemme veje til at udbyde mere bæredygtige konferencer”
- Video: Konferencecenter: Navneskifte blev også kulturændring
- HORESTA efter politisk forslag: Emballageindsats skal være europæisk
- Guide: Sådan håndterer du væggelus
-
august
- Trend: Virtual reality er en del af fremtidens bar
- Ny fødevareminister på kontrolbesøg
- Geranium-kok bliver næste danske Bocuse d'Or-kandidat
- Blog: Bæredygtighed i restauranterhvervet må ikke blive lig med administration
- Guide: Sådan får I det fulde udbytte af sundhedsordningen
- Video: Hotel og Michelin-restaurant: Sammen vil vi skabe endnu bedre gæsteoplevelser
- Restauranttalenter kæmper om international prestige
- Trend: Sådan ser fremtiden ud for råvarer i storbyen
- Husk I kan få tilskud til efteruddannelse af medarbejderne
- Direktøren bag Michelin-stjernen: ”Jeg skal ikke blande mig i alt”
- Kom til inspirerende NICE Afterparty
- Hvornår er en opsigelse saglig?
- Skal du Nøglehulsmærke virksomhedens produkter?
- Nyt Visitor: Disse gastronomiske profiler vil være verdens bedste kok
- HORESTA afviser flyafgifter
- Debat om overturisme i København: Hvad kan rammerne holde til?
- Har du meldt dig til? Kom til masterclass om vilde planter og plantemad
- Sanketur: HORESTA inviterer på tur til naturens skatte
- Flot vækst på danske hoteller i første halvår
- København: Hotellernes optimisme aftager, mens nye konkurrenter åbner
- Ny ferielov: få styr på indberetningen inden 1. september
- Virksomhed måtte gerne opsige flexjobber pga. bortfald af tilskud
- Kom til masterclass med topkok og ekspert i vilde planter og plantemad
- HORESTA inviterer på urte- og svampetur for restauranter
- HORESTA: ”Taxamangel er et alvorligt problem”
- Danske forlystelsesparker hyldes af gæsterne
- Hoteldirektør: ”Vi skal bruge events til nye samarbejder og tænke langsigtet”
-
juli
- Massive taxaproblemer for hoteller i landdistrikterne
- HORESTA-direktør til unge: ”Vælg en lys fremtid i vores erhverv”
- Kom med på restauranttur til Lissabon
- Disse turister bruger flest penge på restaurant
- Trend: Dine gæsters psykologiske behov er fremtiden
- Nye Airbnb-regler kan koste lokale job
- HORESTA: ”Nu tegnes stregerne til færre – men stærkere – destinationer”
- Opbremsning i antallet af restauranter
- Nyt tiltag skal få arbejdskraft til branchen på Sjælland
- Sundhedsordning – få din medarbejder hurtigere tilbage på arbejde
- Trend: Når brunch gæsterne står i kø
- Drop de symbolske klimaafgifter
- Ny kommissionsformand taler de små virksomheders sag
- Succesfuldt tjenerprojekt i Syddanmark viser vejen
- Kontrolkampagne stiller skarpt på rengøring og vedligeholdelse
- HORESTA anbefaler forlængelse af natteværtsordning
- Green Key og Politiken hylder ’grønt’ forbrugerfokus
- Airbnbs skinnende nye udlejningsloft er blevet helt gennemhullet
- Nye regler om moms på gavekort
- Flere bliver vegetarer og veganere
- Stor vækst i kinesiske turister for hotelbranchen
- Rekordvarm sommer i 2018 gav restaurantrekord
- Sådan kan jeres menuer blive mere bæredygtige
- Trend: Det største kundesegment vokser - hvordan rammer virksomheder de unge?
- Pjece – Hvad betyder samtidighedsferie og den nye ferielov for mig?
- Få gæsterne til at blive længere og skab meromsætning
- HORESTA om Airbnb-regulering: ”Et skridt i den rigtige retning”
- HORESTA: ”Rygeforbud på restauranter løser ikke problemerne med rygning”
- Her er vinderne af Smagprisen 2019
-
juni
- Trend: Restaurantkæde går ind i hotelmarkedet
- Oplysning: Sådan må gæster anvende elløbehjul
- HORESTA: ”Der bliver sendt de rigtige signaler om arbejdskraft”
- To danske restauranter blandt verdens fem bedste spisesteder
- HORESTA: Afgørende med fokus på et stærkt erhvervsliv
- Forbrugerombudsmanden: ”Det er ikke tilladt at afvise kontanter”
- HORESTA Årsdag: Hele erhvervet samles igen til HORESTA Årsdag 2019
- Fhv. miljøminister til SusDaneable-netværk: Vi skal skabe nye grønne løsninger sammen
- Ambitiøst mål: Danmark skal have verdens mest bæredygtige turisme
- Har du sikret dig billet til stor fødevaremesse?
- Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov
- Medlemsfordel: HORESTA laver rabataftale med Q8
- Vil du være ambassadør for branchen?
- Sommerferien står for døren: Guide til ansættelse af unge medarbejdere
- Nyt Visitor: Mød dansk vintalent der er blandt verdens bedste
- Hotellerne havde rekordmange gæster i april
- HORESTA debatterer rammevilkår, bæredygtighed og meget mere på Folkemødet
- Skal jeres unge talent være rollemodel for branchen?
- Smagprisen 2019: HORESTA støtter op om Aarhus’ bedste
- HORESTA ser nyt initiativ som et godt supplement til dansk turisme
- Sådan får I styr på jeres risikoanalyse i egenkontrollen
- Trend: Gammeldags underholdning i nye klæder
- Sony Music advarer mod hotelsvindler
- Blog: Det politiske flertal er rykket – vi ser frem til samarbejdet
- Dagens citat
- HORESTA: ”Vi har brug for en mere nuanceret debat om international arbejdskraft”
- Blog: Uforglemmelige turismeoplevelser kræver samarbejde og fokus på rammevilkår
- Nyt nummer af 1StepAhead: Kom helt tæt på erhvervets udvikling
- Arrangement i København: Bliv matchet med nye bartendere
-
maj
- Trend: Nye markedsføringskanaler bliver taget i brug
- HORESTA-formand genvalgt for to år
- HORESTA: ”Valgkampen bør have erhvervslivet på menuen”
- Bæredygtigt fiskeri: Nyt mærke skal imødekomme efterspørgsel fra restauranter og kantiner
- Den Politiske Bagedyst
- Toppolitiker: ”Arbejdskraft og erhvervslivet er det mest oversete tema i valgkampen”
- SusDaneable: HORESTA-netværk skal styrke erhvervets bæredygtige profil
- S-udspil: Udlændinge skal have arbejdstilladelse før skattekort
- Trend: Nu bliver ”overraskelsesrejser” sat i system
- HORESTA bakker op om hård kurs mod illegal arbejdskraft
- Har du tilmeldt dig? HORESTA inviterer til valgdebat om arbejdskraft
- Visitor: Kæde har erstattet underskud med gæsterekord
- Blog: Dansk turisme er i en bæredygtig, positiv spiral
- Nye stjernekriterier er på vej
- Medlemsarrangement i København: Bliv matchet med nye bartendere
- Europæiske hoteller og restauranter til politikere: Her er vores fem mærkesager
- Kom til HORESTA-debat: Hvor skal arbejdskraften komme fra?
- Video: Væksten kommer ikke af sig selv
- Københavns dygtigste elever blev anerkendt
- Nyt forlig sikrer 460 millioner kroner, der skal styrke arbejdsmiljøet
- Spidskandidat og minister: ”Turisme er både kultur og erhverv”
- HORESTA: ”Udfordringerne omkring arbejdskraft skal tages alvorligt”
- Nu skal I registrere virksomheden, hvis I sælger tobaksvarer
- Branchen til EU-kandidater: Brug for mere arbejdskraft
- Trend: I Japan kan man få specialtilpasset mad via DNA-prøver
- Blog: Madens Folkemøde skal være med til at fremtidssikre erhvervet
- Stort marts-fald i udenlandske hotelovernatninger
- Blog: Hvordan gør vi kagen større?
- Sidste chance: Skal du med til Madens Folkemøde?
- Efterlysning af idéer: Oplever du udfordringer med ansættelse af unge?
- Trend: Kunstinstallation tager gæster på en madrejse
- Fleksjobber kunne opsiges, da personen nåede folkepensionsalderen
- Send lederne på uddannelse i trivsel og psykisk arbejdsmiljø
- Det bliver lettere at holde styr på arbejdstilladelser
- Hoteller fra hele verden går sammen om krav til privat udlejning
-
april
- HORESTA-medlemmer inviteres til Madens Folkemøde
- Era Ora-restauratør: Michelin-stjerne er ikke vores største anerkendelse
- Danmark har Nordens bedste tjenerelever
- Har du tilmeldt dig? HORESTA inviterer til EU-politisk topmøde
- Nordens bedste elever skal findes
- Trend: Når virksomheder løfter nærområdet og omvendt
- Stor bøde på vej for GDPR-overtrædelse
- Medlemsfordel: Helsetjek af el kan betyde store besparelser
- Få inspiration til virksomhedens personalehåndbog
- Få hjælp til at finde den næste medarbejder
- Nye ”turismeeksperter” viser rundt i storbyer
- HORESTA inviterer til EU-politisk topmøde
- HORESTA deltager på Madens Folkemøde. Ses vi ?
- Kontrolkampagne: Har I styr på brugen af tilsætningsstoffer?
- Hver femte flygtning arbejder i hotel- og restauranterhvervet
- Video: Zoo vil sikre, at ikke kun dyrene spiser godt med nye madkoncepter
- Kontrol på vej: Importerer jeres virksomhed selv fisk?
- Husk at varsle sommerferien
- Hotelformand modtog ridderkors af 1. grad
- Freja, Mathias, Stine og Thera løb med guldet
- Airbnb-lov vedtaget – politikerne vil evaluere allerede til efteråret
- Trend: Eventplatform giver mulighed for at tiltrække flere gæster
- Kursus på engelsk: Bliv klædt på til overenskomsten
- Danmark er forsat nordisk mester i turisme
- Han skal få Jensens tilbage til fremtiden
- Turismeskatter og afgifter lempet for 350 mio. kr.: Minister roser HORESTA og medlemmer
- DM i Skills: Danmarks dygtigste elever skal kåres
-
marts
- Trend: Transportable og bæredygtige pods skal give ny form for luksus
- Blog: Med permanent sommertid går turismen mod lysere tider
- HORESTA: ”Positivlisten skal i højere grad passe til virkeligheden”
- Behov for politisk handling for at inddæmme deleøkonomiens skyggesider
- Nye tal: Hver fjerde rekruttering i erhvervet er forgæves
- HORESTA-medlemmer præsenterede erhvervets udfordringer for minister
- Blog: Samarbejde er en forudsætning for turismesucces
- Sidste chance for introrabat på nyt brancheværktøj
- HORESTA m.fl.: ”Problemet med international arbejdskraft risikerer at falde på gulvet i en valgkamp”
- Danskerne går oftere på café end restaurant
- Sidste chance: Har du tilmeldt dig Turismepolitisk Topmøde?
- Brexit: Handler I med Storbritannien?
- Blog: Investeringer i infrastruktur er et rygstød til turismen
- Det skal du være opmærksom på ved overgangen til sommertid
- Trend: Giv dine gæster en mere sanselig oplevelse
- Regeringen vil bane vejen for mere fair konkurrence
- Kursus på engelsk: Bliv klædt på til overenskomsten
- Københavnerne går oftest på restaurant og henter takeaway
- HORESTA: ”Gastro 2025 giver et boost til dansk gastronomi”
- ”Hensyn til Airbnb går forud for tilsyn med presset boligmarked”
- Blog: Sådan forstærker vi dansk gastronomis guldalder
- Workshops: Hvad skal der satses på i din region og lokalområde?
- Hotelmarkedet: Midtjylland fik forrygende start på 2019
- HORESTA: Aftale om udenlandsk arbejdskraft er skridt i den rigtige retning
- Trend: Restauranter der brander sig ved lykke på en alternativ måde
- Konference: Vær med til at sætte kursen for destinationernes fremtid
- Velkommen til de nyeste medlemmer af HORESTA
- Nyt Visitor: Esbjergs hotelmarked er i rivende udvikling
- Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg
- Nu kommer der undercover-kontrol med salg af tobak og alkohol
- Ferieåret synger på sidste vers – husk at varsle restferie
- Nye regler med skærpet fokus på krænkelser på arbejdspladserne
- Kender du Danmarks næste deltager i Bocuse d’Or?
- Trend: Stol på dine kunder - og spar dem for tid
-
februar
- Airbnb’s vokseværk er flyttet til provinsen
- 3F og HORESTA vil samarbejde om rekruttering af arbejdskraft
- Blog: Konkurstal giver skævt billede
- Video: Ambitiøs hoteludvidelse skal imødekomme nye målgrupper
- PensionDanmark overtager opkrævning til Uddannelses- og Samarbejdsfond for elever
- HORESTA glæder sig over øget kontrol med nye gadekøkkener
- Nu kan du sende ’sikre mails’ via HORESTA.dk
- HORESTA: Obligatorisk kaloriemærkning er ikke løsningen
- Video - Tysk hotel: Vi har store ambitioner for Danmark
- Trend: Eksklusive hoteloplevelser hitter
- Tour de France-start sender dansk turisme i udbrud
- E-mail-svindel førte til berettiget bortvisning af regnskabschefen
- Branchen fremlagde sin ønskeliste for Europa-Parlamentet
- HORESTA: ”Michelin-stjerner har kæmpe betydning for Danmark”
- Michelin-analyse: En stjerne er lig med ’hype’ - men ikke overskud
- Har I styr på reglerne for jobklausuler?
- EU skærper kursen over for bookingportalerne
- Trend: Nu kan du betale med et smil
- Få hjælp til efteruddannelse: Du har penge på kontoen!
- Nyt værktøj: Går jeres medarbejdere glade og tilfredse på arbejde?
- Brexit: Se konsekvenserne af ’No deal’ for jeres britiske medarbejdere
- Erhvervet er fyldt med talenter – lad os hylde dem!
- Søg fonde til efteruddannelse af jeres medarbejdere
- Næsten 9 millioner hotelovernatninger i København i 2018
- HORESTA: Uden udlændinge var vi ikke en gastronomisk supermagt
- Rekordår for hotellerne trods fald i antallet af briter
- Eksklusivt hotelarrangement i Vejle: Hvad efterspørger fremtidens hotelgæster
- Trend: Sansekaffe til gæsterne
- Regeringen vil åbne for kontantfri hoteller og restauranter
- Husk at henvise korrekt i jeres uddannelsesaftaler
- Nyt Visitor: Topkok vil skabe grænseløs gourmetrestaurant
- Turismepolitisk Topmøde 2019: Stærke destinationer – mest værdi for pengene
- Gå-hjem-møde: Vil du blive klogere på persondata og ansættelser?
- HORESTA: Bookingportalers prisklausuler bør forbydes
- Danmarks bedste restaurant- og hotelelever er fundet
- Favoritten løftede guldet ved Årets Kok 2019
- Medlemsmøde: Bliv klogere på den nye ferielov
- Eksklusivt hotelarrangement i Vejle: Få unik indsigt i markedet
- Trend: Tag malerier og møbler med på hotel
-
januar
- HORESTA: ”Dansk koks titel som verdensmester vil uden tvivl tiltrække gastroturister”
- Årets Kok & Årets Tjener: Få din gratisbillet til Formland-messen
- Danske Spil sætter odds på Årets Kok og Årets Tjener
- Konferencier: ”Sejren i Årets Kok betød utrolig meget for mig”
- Video: Hotel bruger utraditionel rekrutteringsmetode
- 250.000 danskere er det glemte guld
- Blog: Bocuse d’Or handler om meget mere end maden
- Video: Københavnske hoteller må kæmpe for høj belægning
- Trend: Få dine gæster - og deres biler - sikkert hjem
- HORESTA roser Airbnb-aftale, men der er lang vej igen
- Har I personalepolitik om sexchikane?
- Wonderful Copenhagen bliver verdens første Green Tourism Organization
- Eksklusivt hotelarrangement: Mød direktøren fra det nye hotel i markedet
- Trend: Eksklusive måltider skaber værdi
- HORESTA-medlem får medhold: Medarbejder var ikke handicappet
- Blog: Krav om kontant betaling er håbløst forældet
- Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked
- Røveriplagede hoteller vil droppe kontanter - minister går ind i sagen
- Hotelmarkedet: November vokser sig stærkere og stærkere
- Trend: Lad maden påvirke gæstens velvære
- Har I Danmarks bedste arbejdsmiljø?
- HORESTA: ”VM i håndbold hjælper i en stille hotelmåned”
- Nu er der forbud på vej mod plastbestik og takeaway-bokse m.m.
- Følg optakten til Årets Tjener og Årets Kok på Facebook
- Ny medlemsfordel: Sådan får I styr på persondata
- HORESTA ansætter ny stærk profil til turisme- og oplevelsesøkonomi
- Brug bæredygtighed til at fastholde medarbejdere
- HORESTA: Politikerne underminerer ny Airbnb-lov
- Trend: Afstressningscafeer vinder frem som koncept
- Lovændring i sager vedrørende seksuel chikane - #metoo
- Er I opmærksomme på nye satser?
- Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen
- Ny vejledning: Sådan undgår I at lave ulovlig 'spam'-markedsføring
-
december
Når den nye ferielov træder i kraft fra 2020, vil det medføre forandringer i forhold til optjening og afvikling af ferie på alle arbejdspladser.
Derfor anbefaler HORESTA, at man som virksomhed sikrer sig, at der er styr på de ansattes ferierettigheder efter den nye ferielov.
Det kan man blandt andet gøre på et gå-hjem-møde, som vi holder den 12. juni på Munkebjerg Hotel i Vejle fra kl. 14.30 til 16.00.
Den væsentligste ændring i loven er, at forskudt ferie afskaffes. I dag optjener lønmodtageren som bekendt ferie i kalender-året fra 1. januar til 31. december, men ferien kan først holdes fra 1. maj til 30. april året efter. Der kan dermed gå op til 16 måneder, fra ferien optjenes, til ferien kan afholdes.
Med den nye ferieordning optjener og afvikler lønmodtageren sin ferie på samme tid over en periode på 12 måneder (ferieåret). Det betyder for eksempel, at den ferie, der optjenes i februar måned, allerede kan afholdes i marts måned samme år. Lønmodtageren har dog mulighed for at afholde ferien i yderligere fire måneder, så der er 16 måneder til at afholde ferien i (ferieafholdelsesperioden). Det giver den enkelte øget fleksibilitet til at afholde ferien.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
To restauranter i København på Forbes liste over 10 mest cool steder at spise næste år
09-12-2019
-
Jespers Torvekøkken: ”Øget efterspørgsel på vegetarmad og reduktion af madspild”
09-12-2019
-
Danske attraktioner topper listen over seje steder
10-12-2019
-
Kinesiske kokke bliver udnyttet på danske restauranter
09-12-2019
-
Minister rasende over kummerlige kineser-forhold: Det her må ikke foregå i Danmark
09-12-2019
-
Forløb: Lær hvordan I reducerer madspild
09-12-2019
-
Helsingør truer med turismeexit
09-12-2019
-
Restaurantkæde tager vildt skridt for at mindske sygemeldinger
09-12-2019
-
Lolland vil tillade op til 100 dage med Airbnb
09-12-2019