1StepAhead

1StepAhead er din mulighed for at komme et skridt foran. I vores udgivelse 1StepAhead kan du to gange om året læse om de mange store begivenheder, som finder sted i branchen. Det gælder blandt andet arrangementer, ny politik, konkurrencer med mere.

Læs mere om 1StepAhead og se seneste udgivelse online

VISITOR

Magasinet VISITOR udkommer seks gange om året i godt 10.000 eksemplarer. VISITOR går tættere på de profiler, som er med til at flytte grænserne i erhvervet. VISITORs mange nye formater skal forene indsigt og udsyn, der tilsammen skal inspirere jer til både effektivisering af driften og nytænkning af virksomhedens måde at drive forretning. VISITOR forener forretningsforståelse med det personlige. Det traditionelle med det nye.

Læs mere om VISITOR og se seneste udgivelse online

Sociale medier

I HORESTA er vi stolte af det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, og vi vil gerne vise det frem. På HORESTAs Instagram deler vi branchens bedste historier med tilhørende billeder, og du er altid velkommen til at sende dine.

Gastrofighters er en Facebook-side for dem, der elsker gastronomi på højeste niveau. Her dækker vi tjener- og kokkefagets største konkurrencer som Bocuse d’Or, Skills og Årets Kok & Årets Tjener. Giv siden et ’like’ og følg nogle af branchens dygtigste medarbejdere.

HORESTAs side på LinkedIn er for dig, der gerne vil holdes opdateret på vores rådgivning og deltage i vores arrangementer.

Alle vores videoer er samlet på YouTube, hvor vi viser highlights fra vores events, som f.eks. HORESTA Årsdag, Årets KOk, interviews med politikere, brancheeksperter og kendte branchefolk.

- og så kan du selvfølgelig følge os på Twitter med profilen @KatiaHoresta.

       

 

TILMELD DIG HORESTAs NYHEDSBREV

Elektronisk nyhedsbrev

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante mediehistorier til din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her og bliv opdateret på vores branche, nyt om navne, ny lovgivning, politiske tiltag, events, kurser og meget andet.

Det er også muligt at annoncere i nyhedsbrevet - kontakt marketingchef Sandra Knipschildt eller digital manager Helle Lund Storm for yderligere information.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Se seneste nyhedsbrev

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne