Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bone’s står foran en markant udvidelse med opkøbet af 12 af Jensens Bøfhus’ lokationer. I første omgang bliver fem til seks af dem ombygget til Bone’s-restauranter, mens resten danner rammen for en ny kæde, der ventes lanceret sommeren 2026.

Ifølge adm. direktør og medejer Jan Laursen vil det nye koncept adskille sig fra det amerikanskinspirerede Bone’s og bidrage til at udvide kædens profil.

Bone’s har med opkøbet udsigt til at vokse til 39 restauranter. Købet er delvist finansieret af en ny investor, holdingselskabet Selfinvest, der ejes af Jensens Bøfhus-ejer Torben Østergaard-Nielsen. Han har købt 15-20 pct. af Bone’s.

I 2024 havde Bone’s en omsætning på 417,2 mio. kr. og et overskud på 6,5 mio. kr. Jan Laursen understreger, at markedet fortsat er stærkt, og at Bone’s arbejder på at favne bredere med blandt andet vegetarmuligheder.

Læs hele historien på FødevareWatch

Log ind