Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ifølge Marianne Kjerkegaard, adm. direktør hos VINGSTED hotel & konferencecenter, har processen været omfattende, da hver enkelt vare skal dokumenteres efter sin økologistatus, og centerets økonomisystem ikke understøtter disse data automatisk.
VINGSTED kombinerer økologiske råvarer med lokale produkter, som lever op til krav om faglighed, dyrevelfærd og kvalitet – også uden økologimærkning. For gæsterne betyder det, at menuen afspejler bevidste valg med fokus på sæson, madspild og gennemsigtighed.
Økologi ses som en del af en større helhed, ikke et mål i sig selv. Mærkningen giver samtidig vished om, at en væsentlig andel af maden er statskontrolleret økologisk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Comwell udskyder hoteludvidelse i Aarhus til 2027
13-06-2025
-
April sætter ny rekord for hotelovernatninger
13-06-2025
-
Konservative vil lade hoteller køre gæster i yderområder
13-06-2025
-
Ny direktør skal samle turismen i Nordjylland
13-06-2025
-
Uber udvider til flere større danske byer
13-06-2025
-
Fire dages skoleuge skal øge fremmøde på erhvervsskole
13-06-2025
-
Comwell overtager Hotel H.C. Andersen og genstarter udvidelsesplaner
13-06-2025