Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Torben Klitbo, stifter af Cofoco og manden bag Bouillon-restauranterne, har åbnet pizzeriaet Mio på Frederiksberg.
Konceptet følger samme linje som Bouillon med fokus på god mad til lave priser. Menuen består af otte pizzaer, hvor de vegetariske koster 49 kr., mens varianterne med kød koster 59 kr.
Mio er Torben Klitbos nyeste satsning i en bølge af discount-spisesteder, der har vist sig at være populære blandt danskerne.
Bouillon har allerede ekspanderet til Aarhus og Odense, og nu skal billig brændeovnspizza vinde gæster på Frederiksberg.
Læs hele historien på Euroman
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny politisk kurs i København kan ændre turismens retning
20-11-2025
-
Park Lane Copenhagen bliver Danmarks ottende femstjernede hotel
20-11-2025
-
Byggeri af ny Hotel- og Restaurantskole sættes i bero
20-11-2025
-
Europa runder 300 nye hoteller i 2025
20-11-2025
-
HORESTA løfter sløret for Hotel Insights 2025-program
20-11-2025
-
Ingen OL i sigte under ny kultur- og fritidsborgmester i København
20-11-2025
-
Gratis inspirationsdag for elever på Nyborg Strand
20-11-2025
-
Udendørsservering forbydes i det centrale Firenze
20-11-2025
-
Ny ejer vil tiltrække erhvervsgæster til Hotel Fjordgaarden
20-11-2025