Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Torben Klitbo, stifter af Cofoco og manden bag Bouillon-restauranterne, har åbnet pizzeriaet Mio på Frederiksberg.
Konceptet følger samme linje som Bouillon med fokus på god mad til lave priser. Menuen består af otte pizzaer, hvor de vegetariske koster 49 kr., mens varianterne med kød koster 59 kr.
Mio er Torben Klitbos nyeste satsning i en bølge af discount-spisesteder, der har vist sig at være populære blandt danskerne.
Bouillon har allerede ekspanderet til Aarhus og Odense, og nu skal billig brændeovnspizza vinde gæster på Frederiksberg.
Læs hele historien på Euroman
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025