Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Torben Klitbo, stifter af Cofoco og manden bag Bouillon-restauranterne, har åbnet pizzeriaet Mio på Frederiksberg.

Konceptet følger samme linje som Bouillon med fokus på god mad til lave priser. Menuen består af otte pizzaer, hvor de vegetariske koster 49 kr., mens varianterne med kød koster 59 kr.

Mio er Torben Klitbos nyeste satsning i en bølge af discount-spisesteder, der har vist sig at være populære blandt danskerne.

Bouillon har allerede ekspanderet til Aarhus og Odense, og nu skal billig brændeovnspizza vinde gæster på Frederiksberg.

Læs hele historien på Euroman

Norrlyst sætter farten en smule ned

Efter fem år med eksplosiv vækst melder Norrlyst-koncernen nu om et mere roligt 2025. Adm. direktør Bjarke Just Nielsen ser mod nye markeder og prioriterer konsolidering.

Restaurantchef på Søllerød Kro er gået bort

Jan Restorff, som i 26 år stod i spidsen for værtskabet på Søllerød Kro, er gået bort i en alder af 57 år. Han efterlader sig et stærkt aftryk i dansk gastronomi og restaurantkultur.

Log ind