Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mandag aften blev den færøske restaurant Paz tildelt to Michelin-stjerner ved præsentationen af Michelin Guide Nordic Countries 2025 i Anneberg Kulturpark.
Restauranten, som åbnede i april, drives af Poul Andrias Ziska, der tidligere stod bag den nu lukkede Michelin-restaurant Koks.
Med Paz fortsætter han sin kulinariske tilgang med afsæt i lokale traditioner og råvarer, hvilket ifølge Michelinguiden resulterer i en mindeværdig oplevelse med særlige genfortolkninger.
Poul Andrias Ziska udtalte tidligere i år, at ambitionen var at bringe stjernerne tilbage til Færøerne – og det er nu lykkedes.
Med denne debut cementerer Paz Færøernes rolle på det gastronomiske verdenskort og tilfører Danmark én af sine nu i alt otte restauranter med to stjerner.
Læs hele historien på Berlingske
Læs også mere på Skive Folkeblad
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025