Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mandag aften blev den færøske restaurant Paz tildelt to Michelin-stjerner ved præsentationen af Michelin Guide Nordic Countries 2025 i Anneberg Kulturpark.

Restauranten, som åbnede i april, drives af Poul Andrias Ziska, der tidligere stod bag den nu lukkede Michelin-restaurant Koks.

Med Paz fortsætter han sin kulinariske tilgang med afsæt i lokale traditioner og råvarer, hvilket ifølge Michelinguiden resulterer i en mindeværdig oplevelse med særlige genfortolkninger.

Poul Andrias Ziska udtalte tidligere i år, at ambitionen var at bringe stjernerne tilbage til Færøerne – og det er nu lykkedes.

Med denne debut cementerer Paz Færøernes rolle på det gastronomiske verdenskort og tilfører Danmark én af sine nu i alt otte restauranter med to stjerner.

Læs hele historien på Berlingske

Læs også mere på Skive Folkeblad

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind