Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mandag aften blev den færøske restaurant Paz tildelt to Michelin-stjerner ved præsentationen af Michelin Guide Nordic Countries 2025 i Anneberg Kulturpark.
Restauranten, som åbnede i april, drives af Poul Andrias Ziska, der tidligere stod bag den nu lukkede Michelin-restaurant Koks.
Med Paz fortsætter han sin kulinariske tilgang med afsæt i lokale traditioner og råvarer, hvilket ifølge Michelinguiden resulterer i en mindeværdig oplevelse med særlige genfortolkninger.
Poul Andrias Ziska udtalte tidligere i år, at ambitionen var at bringe stjernerne tilbage til Færøerne – og det er nu lykkedes.
Med denne debut cementerer Paz Færøernes rolle på det gastronomiske verdenskort og tilfører Danmark én af sine nu i alt otte restauranter med to stjerner.
Læs hele historien på Berlingske
Læs også mere på Skive Folkeblad
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotellerne redder turismesommeren med lille fremgang
12-10-2025
-
Ny luksusrestaurant åbner få meter fra kendt gourmetsted
12-10-2025
-
Airbnb vil have registreringspligt for korttidsudlejning
12-10-2025
-
Hotel Fjordgaarden får ny ejer efter næsten 20 år
12-10-2025
-
Dining Week fejrer 15 år med udsolgte restauranter
12-10-2025
-
McDonald’s-profil i Randers går på pension efter 33 år
12-10-2025
-
Regeringen vil forenkle regler for alkoholbevillinger
12-10-2025
-
Esbjerg Park lukker efter økonomiske udfordringer
12-10-2025
-
Feriebyplaner ved Ringkøbing Fjord sat i bero
12-10-2025