Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden grundlæggelsen i Kolding i 2017 har Atami Sushi oplevet stabil vækst, og kæden tæller nu ni restauranter i byer som Aarhus, Viborg og Holstebro.

Ifølge det nyeste årsregnskab havde kæden et overskud før skat på 5,7 mio. kr. i 2023/24, hvilket er lavere end de foregående år, men stadig en solid indtjening.

Stifteren Zenghui Lin har udbetalt et udbytte på 4 mio. kr. og øget egenkapitalen til 8,2 mio. kr.

Medarbejderstaben er vokset markant fra 42 til 64 ansatte. Som tidligere kåret som Gazelle-virksomhed fortsætter kæden med at høste lokal opbakning og udforske nye vækstmuligheder, som ejeren ser positivt på.

Læs hele historien på Frdb.dk (kræver login)

Christian Wellendorf skal repræsentere Danmark ved Bocuse d’Or

Med stærk konkurrenceerfaring og passion for kokkekunsten er Christian Wellendorf klar til at føre Danmark videre i Bocuse d’Or-traditionen. Han blev fredag kåret som ny dansk deltager efter en intens udvælgelseskonkurrence på torvet i Nykøbing Falster.

Log ind