Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Meyers har reduceret CO2-aftrykket fra råvarer (scope 3) med 31 pct., men har kun nået 11 pct. af reduktionerne i egne faciliteter (scope 1 og 2) på vejen mod 2025-målene.
Direktør Jesper Wacherhausen fremhæver, at fokus hidtil har været på råvarer, som udgør 90 pct. af det samlede aftryk.
Reduceringer i driften skal nu accelereres, bl.a. gennem energieffektivisering og bedre arbejdsgange.
Målet for 2030 om en halvering af råvarernes CO2-aftryk vurderes også som udfordrende, især med stigende råvarepriser og usikre markedsforhold. Jesper Wacherhausen understreger dog, at bæredygtighed forbliver centralt for Meyers.
Læs hele historien på Børsen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025