Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranten er en del af hotellets nye satsning, hvor også en morgenmadsrestaurant og eksklusive mødelokaler introduceres.
Bag køkkenet står Executive Head Chef, Andreas Tancula Møller, der har erfaring fra Søllerød Kro, Falsled Kro og Alchemist.
Menuen hylder middelhavskøkkenet med nordiske råvarer, mens vinkortet byder på nøje udvalgte vine fra anerkendte producenter.
Indretningen er inspireret af klassisk bådhusarkitektur med varme trætoner og havudsigt. Senere åbner en terrasse, hvor gæsterne kan nyde maden med bølgerne som kulisse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
BonBon-Land tvunget til at lukke efter kraftigt skybrud
23-07-2025
-
Fyns Sommerland lokker gæster med tørvejrsgaranti
23-07-2025
-
Eksklusivt badeanlæg planlægges i København
23-07-2025
-
Første kig på Joe & The Juices drive-thru i Nyborg
23-07-2025
-
Blå Flag guider turister til sikre badesteder i hele landet
23-07-2025
-
Ny eldreven sporvogn skal fremtidssikre turen gennem Tivoli
23-07-2025