Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranten er en del af hotellets nye satsning, hvor også en morgenmadsrestaurant og eksklusive mødelokaler introduceres.
Bag køkkenet står Executive Head Chef, Andreas Tancula Møller, der har erfaring fra Søllerød Kro, Falsled Kro og Alchemist.
Menuen hylder middelhavskøkkenet med nordiske råvarer, mens vinkortet byder på nøje udvalgte vine fra anerkendte producenter.
Indretningen er inspireret af klassisk bådhusarkitektur med varme trætoner og havudsigt. Senere åbner en terrasse, hvor gæsterne kan nyde maden med bølgerne som kulisse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025