Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranten er en del af hotellets nye satsning, hvor også en morgenmadsrestaurant og eksklusive mødelokaler introduceres.
Bag køkkenet står Executive Head Chef, Andreas Tancula Møller, der har erfaring fra Søllerød Kro, Falsled Kro og Alchemist.
Menuen hylder middelhavskøkkenet med nordiske råvarer, mens vinkortet byder på nøje udvalgte vine fra anerkendte producenter.
Indretningen er inspireret af klassisk bådhusarkitektur med varme trætoner og havudsigt. Senere åbner en terrasse, hvor gæsterne kan nyde maden med bølgerne som kulisse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025