Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranten er en del af hotellets nye satsning, hvor også en morgenmadsrestaurant og eksklusive mødelokaler introduceres.

Bag køkkenet står Executive Head Chef, Andreas Tancula Møller, der har erfaring fra Søllerød Kro, Falsled Kro og Alchemist.

Menuen hylder middelhavskøkkenet med nordiske råvarer, mens vinkortet byder på nøje udvalgte vine fra anerkendte producenter.

Indretningen er inspireret af klassisk bådhusarkitektur med varme trætoner og havudsigt. Senere åbner en terrasse, hvor gæsterne kan nyde maden med bølgerne som kulisse.

Læs hele nyheden her

Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven

Knap 10 år efter sit første virke i huset, indtræder Christina Stage som Reception & Guest Experience Manager i Charlottehaven. Den strategiske ansættelse skal styrke gæsterejsen og videreudvikle den personlige service.

Regeringen bekræfter: Airbnb-reglerne virker ikke

De gældende regler for Airbnb-udlejning virker ikke. Det slår regeringen fast i en evaluering, der er offentliggjort i dag. HORESTA opfordrer nu regeringen til at gennemføre reel kontrol og sanktionering.

Log ind