Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bag restauranten står holdet bag formel B, Palægade, Uformel og Sletten.

Frokostkortet henter inspiration fra Palægade med nyfortolkninger af smørrebrød og retter som tarteletter og schnitzel.

Aftenmenuen trækker tråde til Uformel og Sletten med et kreativt bistrokøkken, hvor klassiske retter får et nyt udtryk. Indretningen er skabt af designduoen Wernberg & von Sperling, der har forenet Tivolis historie med et moderne udtryk.

Køkkenchef Aleksandar Antonijevic og restaurantchef Martin Iuel-Brockdorff Bek står i spidsen for driften. Tivoli ser samarbejdet som et stort skridt mod at styrke Haven som gastrodestination, og restauranten åbner sammen med sommersæsonen den 4. april.

Norrlyst sætter farten en smule ned

Efter fem år med eksplosiv vækst melder Norrlyst-koncernen nu om et mere roligt 2025. Adm. direktør Bjarke Just Nielsen ser mod nye markeder og prioriterer konsolidering.

Log ind