Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bag restauranten står holdet bag formel B, Palægade, Uformel og Sletten.
Frokostkortet henter inspiration fra Palægade med nyfortolkninger af smørrebrød og retter som tarteletter og schnitzel.
Aftenmenuen trækker tråde til Uformel og Sletten med et kreativt bistrokøkken, hvor klassiske retter får et nyt udtryk. Indretningen er skabt af designduoen Wernberg & von Sperling, der har forenet Tivolis historie med et moderne udtryk.
Køkkenchef Aleksandar Antonijevic og restaurantchef Martin Iuel-Brockdorff Bek står i spidsen for driften. Tivoli ser samarbejdet som et stort skridt mod at styrke Haven som gastrodestination, og restauranten åbner sammen med sommersæsonen den 4. april.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Démodé
08-08-2025
-
Subway planlægger nyt indtog i danske storcentre
08-08-2025
-
Flere solgte hotelværelser i Odense trods fald i belægningsgrad
08-08-2025
-
Turister rejser til steder der snart forsvinder
08-08-2025
-
Tyske turister topper listen over sommerens mobilbrugere i Danmark
08-08-2025
-
Overskuddet falder på Helnan Marselis Hotel efter ansættelsesboom
08-08-2025