Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jan Restorff, restaurantchef på den michelinstjernede Søllerød Kro, er sovet ind efter længere tids sygdom.

Gennem 26 år var Jan Restorff kendt for sin særlige evne til at skabe nærvær og tilpasse servicen til hver enkelt gæst. Han blev født og opvokset i Tórshavn, hvor familien drev Hotel Hafnia, og barndommens opvartning blev fundamentet for et liv i gastronomiens tjeneste.

Jan Restorff kendte menukortet til fingerspidserne og satte vin og mad sammen med en sikkerhed, som gav ham ikonstatus.

Ifølge madanmelder Svend Rasmussen var Jan Restorff en institution, og hans tilgang til værtskab lever videre i de tjenere, han har uddannet. White Guide har opkaldt sin pris for bedste service efter ham: ’Årets Jan Restorff’.

Læs hele historien på Euroman

Læs også mere på Politiken.dk

Læs også mere på BT

Norrlyst sætter farten en smule ned

Efter fem år med eksplosiv vækst melder Norrlyst-koncernen nu om et mere roligt 2025. Adm. direktør Bjarke Just Nielsen ser mod nye markeder og prioriterer konsolidering.

Log ind