Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jan Restorff, restaurantchef på den michelinstjernede Søllerød Kro, er sovet ind efter længere tids sygdom.
Gennem 26 år var Jan Restorff kendt for sin særlige evne til at skabe nærvær og tilpasse servicen til hver enkelt gæst. Han blev født og opvokset i Tórshavn, hvor familien drev Hotel Hafnia, og barndommens opvartning blev fundamentet for et liv i gastronomiens tjeneste.
Jan Restorff kendte menukortet til fingerspidserne og satte vin og mad sammen med en sikkerhed, som gav ham ikonstatus.
Ifølge madanmelder Svend Rasmussen var Jan Restorff en institution, og hans tilgang til værtskab lever videre i de tjenere, han har uddannet. White Guide har opkaldt sin pris for bedste service efter ham: ’Årets Jan Restorff’.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025