Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Statsminister Mette Frederiksen vil med den kommende finanslov undersøge årsagerne til Danmarks høje fødevarepriser. Tallene fra Danmarks Statistik viser, at priserne ligger 19 pct. over EU-gennemsnittet, med markante stigninger på blandt andet kaffe, oksekød og chokolade.
Regeringen overvejer både at nedsætte afgifter og undersøge, om konkurrencen i sektoren fungerer som den skal. Samtidig signalerer Frederiksen, at selskaber med høje overskud skal være parate til dialog. Flere partier bakker op om at fjerne gamle afgifter. Indgreb på oksekød og mælk ventes desuden som led i den grønne trepartsaftale.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025