Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Regeringens forslag til finansloven for 2026 indebærer et økonomisk løft til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdet med en årlig bevilling på 5,5 mio. kr. i perioden 2026-2028 og 4 mio. kr. i 2029.
Bevillingen skal dels komme fra eksisterende midler, dels via regeringens Mad- og Gastroreserve. Formålet er at understøtte det danske gastronomiske talent og fastholde landets stærke position på den globale madscene.
HORESTA glæder sig over bevillingen og ser det som et vigtigt skridt for dansk gastronomi. Jeppe Møller-Herskind, konstitueret administrerende direktør i HORESTA, fremhæver, at støtten giver kokkene bedre vilkår for at udvikle sig på højeste niveau.
Danmark har markeret sig stærkt ved den internationale konkurrence Bocuse d’Or, hvor man i syv af de seneste ti udgaver har sikret sig enten første- eller andenpladsen – senest med sejr til Brian Mark Hansen i 2023.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025