Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er stor mangel på arbejdskraft i restaurationsbranchen på Bornholm.

Det fortæller Christian Froberg, regionsformand for HORESTA på Bornholm, i et interview med DR P4 Bornholm. Han oplever, at rekrutteringsudfordringer fylder hver eneste dag hos virksomhederne i branchen.

Ifølge Christian Froberg er det ikke kun et lokalt fænomen – der er tale om en generel udfordring for hotel- og restauranterhvervet flere steder i landet.

Manglen på kvalificerede medarbejdere påvirker både drift og serviceniveau, og behovet for løsninger er presserende, særligt i højsæsonen, hvor presset er størst.

Lyt til hele indslaget på DR P4 Bornholm

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind