Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel Faaborg Fjord har ansat Thomas Pasfall som ny køkkenchef med virkning fra 1. september 2025. Med en baggrund fra flere anerkendte restauranter og en lang række kulinariske udmærkelser skal han være med til at styrke hotellets gastronomiske profil.
Fokus bliver ikke på finere madkunst, men på smagfulde og ærlige retter med udgangspunkt i gode råvarer.
Hotellet ønsker med ansættelsen at tiltrække både lokale og turister samt styrke positionen som et attraktivt valg til konferencer, møder og selskaber.
Ifølge Henrik Rafn, direktør for Hotel Faaborg Fjord, skal Thomas Pasfalls lederevner og erfaring bidrage til at løfte niveauet yderligere og skabe helhedsoplevelser, hvor maden spiller en central rolle.
Også hotellets ejerkreds ser ansættelsen som et vigtigt skridt i udviklingen mod at blive et af Sydfyns mest attraktive hoteller.
Thomas Pasfall skal være drivkraften i den ambition, og med ham ved roret i køkkenet forventes det, at hotellets fortælling styrkes – bid for bid.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025