Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskernes appetit på takeaway er ifølge HORESTA vokset eksplosivt de seneste år. Antallet af bestillinger er steget med næsten 80 procent fra 2019 til 2022. Den udvikling er der flere restauranter, der har nydt godt af. En af dem er den mexicansk-inspirerede Zócalo, der med sin syvende restaurant i Aarhus nu er landets største kæde med takeaway-mad fra det latinamerikanske land.
I spidsen for Zócalo står makkerparret Søren Skydt-Nielsen og Jimmy Seide Petersen. For præcis fem år siden i september 2019 overtog de den danske franchise af det svenske mexi-koncept, og efter selv at have åbnet syv restauranter i København og Aarhus går de to partnere nu for alvor på jagt efter nye franchisetagere. Målet er at runde 25 Zócalo-restauranter inden for 6 til 8 år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025