Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Eyde, som er en del af Best Western-kæden, har ansat Rikke Bøndergaard som hotelchef med virkning fra 1. januar 2025.

Rikke Bøndergaard kommer fra en stilling som direktør på Hotel Ny Hattenæs ved Silkeborg, og sammenlagt har hun tidligere arbejdet 25 år på Hotel Scandic Regina i Herning – bl.a. som direktør.

Hotellet genindfører sin tidligere struktur med en ledergruppe, hvor Bøndergaard skal samarbejde med køkkenchef Jacob Nielsen og restaurantchef Jimmi Nielsen om driften.

Rikke Bøndergaard ser sin lokale forankring og store netværk som en styrke for hendes nye rolle.

Hun ser frem til at lede Hotel Eyde gennem en spændende periode præget af store arrangementer i Herning og til at samarbejde med både medarbejdere og partnere.

Læs hele historien på Turistmonitor.dk (kræver login)

Flammen åbner stor restaurant i Silkeborg

Restaurant Flammen har slået dørene op til en ny restaurant i Silkeborg. Den nye lokation får plads til 300 daglige gæster og markerer endnu et skridt i kædens ambitiøse ekspansion.

Hotelovernatninger i april slår ny rekord

Flere turister valgte hotelophold i Danmark i april, hvor især tyske, norske og amerikanske gæster trak tallene op. Påsken spillede en væsentlig rolle for udviklingen.

Log ind