Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Andreas Kobs Laursen vandt forleden konkurrencen om at blive Årets Tjener i Danmark 2024 ved Foodexpo 2024 i Messecenter Herning. Og tirsdag satte han trumf på, da han samme sted blev kåret til Nordens bedste tjener. Det skriver Berlingske.
Ifølge Andreas Kobs Laursen handler det at være en god tjener mest om nogle menneskelige egenskaber: »Jeg synes, man skal være ydmyg, nærværende og i øjenhøjde - men med en høj grad af professionalisme,« siger han.
”Man skal læse sine gæster og regne ud, hvilken aften de gerne vil have. Vil de være i fred, lader man dem være i fred, og er de typerne, der vil have al den information og viden om maden og vinen, jeg har, så får de det, uddyber han
Læs hele historien på Berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Sunset Boulevard åbner første restaurant i Tyskland
01-06-2025
-
Comwell-hotel tredobler overskud efter stærkt år
01-06-2025
-
Burger King kæmper fortsat med dansk underskud
01-06-2025
-
Dansk dronefilm fra Faxe i finalen ved filmfestival i New York
01-06-2025
-
Danmark får sit første Icehotel-koncept i København
01-06-2025
-
Hindsgavl Slot lander beskedent resultat i nyt regnskab
01-06-2025
-
Ny podcast ”Badehoteller” starter på Hotel Strandlyst i Tornby
01-06-2025