Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Andreas Kobs Laursen vandt forleden konkurrencen om at blive Årets Tjener i Danmark 2024 ved Foodexpo 2024 i Messecenter Herning. Og tirsdag satte han trumf på, da han samme sted blev kåret til Nordens bedste tjener. Det skriver Berlingske.

Ifølge Andreas Kobs Laursen handler det at være en god tjener mest om nogle menneskelige egenskaber: »Jeg synes, man skal være ydmyg, nærværende og i øjenhøjde - men med en høj grad af professionalisme,« siger han.

”Man skal læse sine gæster og regne ud, hvilken aften de gerne vil have. Vil de være i fred, lader man dem være i fred, og er de typerne, der vil have al den information og viden om maden og vinen, jeg har, så får de det, uddyber han

 

Læs hele historien på Berlingske.dk

 

Tilmeldingen til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er åben!

Nu løftes sløret! Konkurrencematerialet til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er offentliggjort, og tilmeldingen er åben. Hvem løber med titlerne som Danmarks dygtigste kok og tjener? Det afgøres, når semifinalerne brager løs i november 2025, og det hele afgøres i den store finale i marts 2026.

Log ind