Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Glem Wolt-bude, grillmad og udenlandske råvarer. Restauranten Resumé vil tage en ny vinkel på takeaway. Det skriver Fyns Amts Avis.
Derfor åbner den svendborgensiske restaurant med indehaver Kim Gubi Lundvaldt i spidsen nu takeaway-butikken "Resumé To Go" i hjertet af Svendborg - i Brogade ved siden af Salig Simons Gaard.
Fremover vil man kunne købe pokebowls, udvalgte færdigretter, kolde øl og vin med sig på farten, når butikken slår dørene op den 13. juni. Og konceptet er klart: Alt skal være produceret lokalt på Sydfyn, og råvarerne skal være i sæson, fortæller Kim Gubi Lundvaldt.
Læs hele historien på faa.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Small Danish Hotels skifter navn i ny strategisk satsning
16-12-2025
-
12 hotelbyggerier på tegnebrættet i Indre By
16-12-2025
-
International arbejdskraft er blevet afgørende i København
16-12-2025
-
Madklubben skruer ned for ekspansionsplaner og op for fokus på kvalitet
16-12-2025
-
Pokémon Festival i København kan booste sommerturismen i 2026
16-12-2025
-
Dansk turisme er sårbar uden et kriseberedskab
16-12-2025
-
Danske medlemmer af Relais & Châteaux dropper ålen: Vil redde truet art
16-12-2025