Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Glem Wolt-bude, grillmad og udenlandske råvarer. Restauranten Resumé vil tage en ny vinkel på takeaway. Det skriver Fyns Amts Avis.
Derfor åbner den svendborgensiske restaurant med indehaver Kim Gubi Lundvaldt i spidsen nu takeaway-butikken "Resumé To Go" i hjertet af Svendborg - i Brogade ved siden af Salig Simons Gaard.
Fremover vil man kunne købe pokebowls, udvalgte færdigretter, kolde øl og vin med sig på farten, når butikken slår dørene op den 13. juni. Og konceptet er klart: Alt skal være produceret lokalt på Sydfyn, og råvarerne skal være i sæson, fortæller Kim Gubi Lundvaldt.
Læs hele historien på faa.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            Ny HORESTA-direktør vil ændre fortællingen om branchen30-10-2025 
 
- 
                            Venstre-profil: Kommuner skal kunne tvinge Airbnb til at udlevere data30-10-2025 
 
- 
                            Korttidsudlejning kobles til ulovlig CPR-registrering i København30-10-2025 
 
- 
                            S og V går sammen i ny alliance for flere p-pladser i København30-10-2025 
 
- 
                            Fødevareminister nedlægger stillinger og samler styrelser i ny enhed30-10-2025 
 
- 
                            The Guardian hylder Fyn som eventyrlig og magisk rejsedestination30-10-2025 
 
- 
                            Hotel Faaborg solgt efter kort tid på markedet30-10-2025 
 
- 
                            Hvide Sande Havn udbyder nøgleområde til hotel- og ferieudvikling30-10-2025 
 
