Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er svært at klage over prisen på den nye restaurantkæde Bouillon. Og selvom prisen er skruet helt ned på den franske bistro, så er det stadig lykkedes at levere et overskud i første regnskab. Det skriver Finans.
Den første restaurant åbnede på Frederiksberg i september sidste år og i april i år åbnede der en Bouillon i Aarhus. Og så er det planen, at den franske bistro skal indtage Odense til september.
Frederiksberg restauranten kom ud af 2023 med et overskud på 678.000 kr.
Læs hele historien på finans.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025