Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er svært at klage over prisen på den nye restaurantkæde Bouillon. Og selvom prisen er skruet helt ned på den franske bistro, så er det stadig lykkedes at levere et overskud i første regnskab. Det skriver Finans.
Den første restaurant åbnede på Frederiksberg i september sidste år og i april i år åbnede der en Bouillon i Aarhus. Og så er det planen, at den franske bistro skal indtage Odense til september.
Frederiksberg restauranten kom ud af 2023 med et overskud på 678.000 kr.
Læs hele historien på finans.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025