Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ejerne af den populære restaurant har haft en hård tid de seneste 12 måneder. Derfor er Restaurant MOS nu sat til salg. Det skriver Helsingør Dagblad.

Det er ikke mere end et par år siden, at Helsingør Dagblads madanmelder gav restauranten pæne ord med på vejen, og ejerparret drømmer da også om, at restauranten skal føres videre under nye ejere.

Det er på baggrund af et udfordrende 2024, at Anders Dolleris og Maria Glerup har valgt at trække stikket og sætte deres hjertebarn til salg.

”2024 har ikke været det nemmeste år hos MOS. Vi har været ramt af langtidssygdom, hvilket har sat tankerne i gang og tingene i perspektiv,” skriver parret.

Læs hele historien på helsingordagblad.dk

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind